Boluluyum Diyen Mersine !

3 Mayıs 2011

1965 Boluspor taraftarlar derneği yazılı bir açıklama yaparak tüm kesimleri Mersin İdmanyurdu maçına davet etti. Dernek tarafından yapılan açıklamada siyasi...

1965 Boluspor taraftarlar derneği yazılı bir açıklama yaparak tüm kesimleri Mersin İdmanyurdu maçına davet etti.

Dernek tarafından yapılan açıklamada siyasi parti millet vekili adaylarından tutunda tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini zorlu Mersin İdmanyurdu maçına davet etti.

Dernek tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

Değerli Boluspor Camiasına

Bilindiği üzere 19 yıllık özlemi son vermek üzere sezon başından beri zorlu ve meşaketli bir yol izledik. Zaman zaman tatsız olayların yaşandığı zorlu süreçte  camia olarak kenetlendik ve bir çok konunun üstünden gelmesini de bildik.  Bu hafta bilindiği gibi şampiyonluk iddiası olan ve evindeki son maçta her türlü zorluklara karşılaşacağımız ve her iki kulübünde ölüm kalım maçı olan Mersin İmanyurdu karşılaşması bizim için dönülmez bir süreç. Bizler tüm taraftar dernekleri ve grupları olarak imkanlar dahilinde bugüne kadar daima takımımızın arkasında olduk. Bu zorlu geçecek olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında da her zaman olduğu gibi sonucu ne olursa olsun yanında olacağız. Bu karşılaşmayı aldığımız taktirde çok şeylerin değişeceğini biliyoruz. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize canı gönülden inanırken bu dönülmez süreçte tüm Boluspor camiasını da aramızda görmek istiyoruz.

Buradan açıkça diyoruz ki.

Hafta sonu 2 gün boyunca siyasi propaganda yapmayalım. Tek propagandamız Boluspor olsun. Onun için başta tüm siyasi partilerin Millet Vekili adaylarını , tüm siyasi parti il başkanlarını  Mersin'de görmek istiyoruz.  Büyük Boluspor camiasının değerli yönetim kurulunun tümünü ve bugüne kadar hizmet etmiş tüm yöneticilerini eski başkanlarını küslükleri ve  dargınlıkları bir yana bırakarak gücünü göstermesini ve Mersin'de olmasını istiyoruz. Her platforma da biz taraftarların desteklerini alan tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini Mersin'de görmek istiyoruz.  Bugüne kadar hiç bir desteğini esirgemeyen ve daima Boluspor'un yanında olan Belediye başkanımızı Mersin'de görmek istiyoruz.  Geldiği günden beri  bir Bolu'lu gibi düşünen  ve Boluspor'dan desteğini esirgemeyen değerli Bolu Valisini Mersin'de görmek istiyoruz.   

Artık bu kentin uyanmasını ve üstündeki kara bulutları dağıtmasının zamanı gelmiştir. Mersin'de Bir küçük Bolu yaratmak için ben BOLUSPORLUYUM diyen herkesi  Mersin'e  DAVET ediyoruz !!!!

Saygılarımızla

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği

 

 

 

2026 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • ALİ14
    3 Mayıs 2011 • 13:27
    65 LİLERİ TEBRİK EDİYORUM,BOLUDA YAŞAYAN HERKESİMİN TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMA ZAMANI GELMİŞTİR,BU ÇAĞRI ZAMANLAMA OLARAK MÜKEMMEL,BİR ESKİŞEHİR FACİASI DAHA YAŞAMAK İSTEMİYORUZ,

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.63686585426331