Boluspor Büyük oynuyor !

20 Haziran 2013

Boluspor'da hareketli saatler yaşanırken, transfer komitesi adeta transfer taarruzuna geçti. PTT birinci liginden birçok oyuncuyu gündemine alan Boluspor, imzaları bir bir attırırken...

Boluspor'da hareketli saatler yaşanırken, transfer komitesi adeta transfer taarruzuna geçti. PTT birinci liginden birçok oyuncuyu gündemine alan Boluspor, imzaları bir bir attırırken birkaç imzanın da birkaç güne kadar devam etmesi bekleniyor.

  

Dış transferde atağa geçen Boluspor'da isimler bir bir gündeme düşmeye devam ediyor. Dış Transferde Gökhan Emreciksin, Atacan Öztürk, Fatih Şen'e resmi imzaları attıran transfer komitesi çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı beyazlı transfer komitesi Abdulkadir Özgen, Nikolay Emilov Dimitrov ve Cemil Adıcan ile de görüşmelerini şıklaştırdı. Bu oyuncuların yanı sıra Mersin İdmanyurduspor'lu Mehmet Yıldız'da Boluspor'a tavsiye edilen oyuncular arasında yer aldı.

 

Kırmızı beyazlılarda dış transferde hareketli saatler devam ediyor. Kadrosuna Fatih Şen'i katarak transfere devam eden komite şimdide Mehmet Yıldız, Abdulkadir Özgen, Nikolay Emilov Dimitrov ve Cemil Adıcan ile görüşmeler hızlandı.

 

Fatih Şen'in çok yakın arkadaşı olduğu içinde Abdulkadir Özgen için devrede olduğu söyleniyor. Abdulkadir Özgen'in, 'Fatih Şen olduğu yere seve seve gelirim' demesi bu oyuncunun Boluspor'a transferine sıcak baktığı gelen haberler arasında olurken, Abdulkadir Özgen tatil için Almanya'da bulunurken, hem transfer komitesi ile hem de arkadaşı Fatih Şen ile telefonda görüşürken golcü oyuncunun Boluspor'a gelmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

 

Transferde Stoper içinde isimi gecen Cemil Adıcan, için nabız yoklayan komite bu transferde Boluspor bütçesini aşmayacak şekilde çalışmalar yaptıklarının belirtildi.

 

Dimitrov ismi Boluspor ile geçerken Bulgar oyuncu ile görüşme yapıldı. Hem menajeri hem de kendisi ile yapılan görüşmelerde fikir alış verişi yapılırken golcü oyuncunun Boluspor'a kazandırılması içinde yoğun bir mesai harcanıyor. Bütçeyi açmayacak şekilde Kırmızı beyazlı ekibe transfer edilmek istenen Bulgar oyuncu Dimtrov, ile yapılan görüşmelerden olumlu haberlerin geldiği söylendi.

 

Türk futbolunun evliya çelebisi olan Mehmet Yıldız'ın ismi de Boluspor transfer komitesine iletildi. Süper ligde Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor ve Mersin İdmanyurdu formalarını giyen golcü oyuncu, transfer döneminde ismi gecen oyuncular arasında Boluspor'a yeni sezonda tavsiye edilen Mehmet Yıldız için bazı yöneticiler olumlu bakarken bazı yöneticilerinde Yıldız, transferinde sessiz kaldıkları gelen haberler arasında.

 

Vardar Skopje takımı kaptanı Ostoja Stjepanovic ise Pazar günü Bolu'yagörüşmeye geliyor. Orta saha ofansif ön libero oynayan oyuncu ile yapılan görüşmelerin ardından yüz yüze bir görüşme yapmak isteyen tecrübeli oyuncu ile Transfer komitesi ile Pazar günü bir araya gelecek. 

 


2935 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062803983688354