Boluspor’ da Ayrılık Var

10 Aralık 2015

Boluspor da Denizlispor maçı öncesi şok ayrılık. Göztepe Aş maçından sonra çok gündeme gelen ve sakatlığı nedeniyle Giresunspor kadrosunda yer almayan Eren Aydın ile Boluspor yönetimi karşılıklı görüşerek yolları ayırdı.

Sezon başında Boluspor’a transfer olan Eren Aydın Kırmızı Beyazlı ekiple yollarını ayırdı. Boluspor ile 6 maça çıkan tecrübeli oyuncu Göztepe ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyunda çıkmak zorunda kalan tecrübeli oyuncu maç sonrası da karşılaşmada oluşan penaltı pozisyonu sonrası da gündeme gelmişti. Geçtiğimiz hafta tedavi için İstanbul’a giden oyuncu bu haftada tedavisine İstanbul da devam edileceği söylenmişti..

Geçtiğimiz gün antrenmana gelen ve Çalışmaya  çıkmayan tecrübeli oyuncu Yöneticiler ile karşılıklı görüşerek yollar ayrıldı.

Göztepe Aş maçı sonrası gündeme gelmesinin ardından  açıklamasıyla dikkat çeken tecrübeli oyuncu dün akşam üstü arkadaşları ile vedalaşarak Bolu dan ayrıldı.

Eren Aydın geçtiğimiz günlerde maç ve kendisi hakkında söylenenler içinde şu açıklamayı yapmıştı.

 

Haber Fahri Gündüz

 

 

Boluspor' un tecrübeli oyuncusu Eren Aydın, Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

 

Göztepe karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirten Eren; "Göztepe karşısında takım olarak iyi hazırlanmıştık. Mücadelenin ilk dakikalarında bulduğumuz gol ile rakibi baskı altına aldık ancak ikinci yarıda kalemizde gördüğümüz gollerle hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık.” dedi

Mücadelenin son dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonunun sorulmasının üzerine Eren; "Hiçbir profesyonel futbolcu hata yapmak istemez ancak hata olmadan gol atmanız imkânsızdır. Zaten herkesin gördüğü ve bildiğimiz gibi her golde bir hata vardır. Beni bilen tanıyan herkes bilir ki her zaman saha içerisinde elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadelemi veririm. Futbol oyununun kuralı zaten ama bu hatamı kim art niyetli görüyorsa ve bu şekilde medyaya lanse ediyorsa onun karakterinden şüphe ederim.” dedi.

Boluspor’ da Ayrılık Var

2177 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10980105400085