Boluspor Günlüğü

1 Eylül 2011

Akşam yapılan antrenmanla Giresunspor maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor 1.5 saat taktiksel antrenman yaptı.   Çalışmalarına aralıksız devam eden Boluspor da akıllar...

Akşam yapılan antrenmanla Giresunspor maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor 1.5 saat taktiksel antrenman yaptı.

 

Çalışmalarına aralıksız devam eden Boluspor da akıllar Giresunspor'da. Akşam yapılan çalışmada taktiksel bir antrenman yapan ekibimizde 26 oyuncu çalışmaya katıldı. Hafif tempolu koşu ile çalışma başlarken 5-2 ile akşam antrenmanı devam etti.

İlk olarak saha ortasında dikilen slalom kaleleri ile tempolu top çalışması yapan ekibimiz çalışmanın diğer bölümlerinde ise taktiksel çalışma yaptı.

Akşam antrenmanında taktiksel antrenmana çok önem veren Cihat Arslan zaman zaman sert uyarılar yaparak oyuncularının dikkatini çekti.

 

Cihat Arslan uyarılarının ardından çalışmanın temposunu artıran Kırmızı Beyazlı oyuncular göstermiş oldukları performansın ardından Teknik heyet den bol bol aferin almayı da bildiler. Son bölümlerde ise yapılan serbest çift kalede oyuncular kıyasıya mücadele ederek akşam çalışmasını sonlandırdılar.

 

Geç Kaldılar Tatlı Sert Uyarıldılar

 

Akşam antrenmanına geç kalan Doğan,Cafercan ve Hakan sahaya geç gelmelerinin ardından Cihat Arslan tarafından tatlı sert şakayla uyarıldılar. 5 dakika antrenman sahasına geç çıkan oyuncularımız hocalarına mazeretlerini anlatmalarının ardından çalışmaya katılırlarken Cihat Arslan bu defa af ediyorum bir daha tekrarlanmasın dedi.

 

Tütünci Çabuk Kaynaştı

Antrenmana çıkmasının ardından takım arkadaşları ile tanışan yeni transfer  Ümit Tütünci antrenman sahasında masörler ve malzemecilerle de tanışmasının ardından onlara şaka yapmaktan da geri kalmadı. Boluspor emektar masörü Mustafa Tuncay Ümit Tütünci ye de takılmadan edemedi. Geçtiğimiz yıl sezon başında Giresunspor da forma giydiği zaman ligin ilk maçında filelerimize attığı iki golden bahseden Tuncay 'Bize o gün biri faulden olmak üzere iki gol attın. Nasıl yutturdun bilemiyorum. Ümit gözle kaş arası herkesi uyuttun' diyerek geçen yılı hatırlattığı gülüşmelerin ardından iki 15 dakika koşu yapan Ümit Tütünci masör Mustafa Tuncay nezaretinde yapılan açma germelerle çalışmayı sonlandırdı.

 

Teknik Heyet Kendi Aralarında  Antrenmanı Değerlendirdi

Antrenman sonu kendi aralarında akşam çalışmasını  değerlendiren Teknik Direktör Cihat Arslan ve ekibi karemize böyle yansıdılar. Teknik heyet kendi aralarında yorumlar yaparlarken zaman zaman Antrenör Mustafa Sarı Gül saha içinde gördüklerini Arslan'a aktarması da dikkatlerden kaçmadı. Yardımcılarının da fikirlerini alarak bir ekip olduklarının sinyalini veren Cihat Arslan şimdiden Giresunspor maçına hazır.  

 

 

Bu Zirveden Transfer Çıkar

 

Akşam antrenmanının sonuna gelen Transfer komitesi üyeleri Erdal Gören, Dursun Kayman menajer Kazım Kırcı çalışmanın sonun da Cihat Arslan'la hemen ayak üstü bir görüşme yaptılar. Gün boyu Bolu da gözükmeyen Dursun Kayman ile menajer Kazım Kırcı'nın hangi oyuncuyla bir araya geldikleri merak konusu olurken yapılan görüşmelerde gelişen olaylarla ilgili  hem Cihat Arslan'a hem de Erdal Gören'e görüşmeler hakkında bilgi verdiler.  

 

 

 

 

 

 

Boluspor Günlüğü
Boluspor Günlüğü
Boluspor Günlüğü

2851 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061355113983154