Boluspor İBB 0-0

4 Ağustos 2013

2013-2014 futbol sezonu hazırlıklarına devam eden Boluspor, 8'nci hazırlık karşılaşmasında Bolu Atatürk Stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı...

2013-2014 futbol sezonu hazırlıklarına devam eden Boluspor, 8'nci hazırlık karşılaşmasında Bolu Atatürk Stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 eren karşılaşmanın doksan dakikasının sonunda her iki takımda aradığı gol bulamadı karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. Kırmızı beyazlılar yaklaşan lig öncesi taraftarlarına umut vermedi.

Boluspor yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda İstanbul Belediyespor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldi.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına; Fırat, Sercan, Hakan, Zlatkov, Cemil, Fatih, Emre, Alp, Dmitrov, Ali, İskender on biri ile çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan ise, Boluspor karşısına Oğuzhan, Can, Geraldes, Ömercan, Gencer,Alparslan, Mahmut, Zeki, Tayfun Pektürk, Mehmet Batdal, Zenke onbiri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına ideal onbirle çıkarak, lig öncesi son hazırlık karşılaşmasında oyuncularını görme fırsatını yakaladı.

Her iki takımda ilk on beş dakikalık zaman diliminde rakip kaleye gitmekte güçlük çekti. İstanbul BŞB.Spor, Boluspor'a göre biraz daha atak görüntüsüyle dikkat çekti.Karşılaşmanın ilk ciddi atağını 20'nci dakikada misafir takım İstanbul BŞB. Spor yakaladı. Turuncu- bryazlılar adına poziyona giren Ömer Can Sokullu, ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Bu oyuncunun vuruşunu Boluspor kalecisi Fırat konere tokatladı.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, futbolcular için verilen su molasında oyuncularına sık sık uyarılarda bulunarak sahada neler yapılması gerektiğini izah etti.

30'ncu dakikada Boluspor'dan Sercan karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Her iki takımın oyuncuları da birbirlerine sık sık faul yaparak oyunun duraksamasına neden oldu.Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya kırmızı beyazlı takım hızlı başlayan taraf oldu.  İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Boluspor, İstanbul BŞB. Spor kalesinde kanatlardan etkili olmaya çalıştı.İkinci yarıda da her iki teknik adam, sık sık oyuncu değişikliğine giderek lig öncesi son kez oyuncularının performanslarını görmüş oldular.

Karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.


3016 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06633996963501