BOLUSPOR İKİNCİ YARIYO BAŞLIYOR RAKİP ORDUSPOR

23 Ocak 2015

Boluspor, PTT 1’inci liginin 17’inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Kırmızı beyazlılar, ikinci yarıya Orduspor karşılaşmasını kazanıp moralli girmek istiyor.

Ligde yarın Orduspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hafta içi kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını noktaladı.

İkinci yarının ilk karşılaşmasını yarın kendi sahasında oynayacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Ligde son 4 maçtır galip gelemeyen kırmızı beyazlılar, galibiyet hasretine Bolu’da son vermek istiyor.

ORDUSPOR PAF TAKIYLA

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde misafir ekip Orduspor, birçok oyuncusuyla yollarını ayırdı. Orduspor’da birçok oyuncunun olmaması Boluspor için büyük avantaj. Orduspor’da sezon başından bu zamana kadar birçok oyuncu alacaklarından dolayı ayrıldı. Erkan Sekman, Mesut Çaytemel, Serdar Deniz, Michel Landel, Cemre Atmaca, Volkan Özcan, Yusuf Kurtuluş, Ali Güzeldal, Gökhan Kaba, Ümit Tütünci, Emre Aygün, Yasin Şahan, Bilal Türkgüler, Souleymane Tandia, Alişan Şeker, Volkan Koçaloğlu, Adem Sağlam, Emrullah Kokoç, Metin Tuğlu, Yasin Ozan, Umut Sönmez, Ufukhan Bayraktar, Orduspor’dan ayrılan isimler oldu.

DÜDÜK KARABAŞ’TA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. 25 Ocak Pazar günü Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak olan Boluspor-Orduspor maçını Denizli Bölgesinden üst klasman hakemi Özkan Çeliker yönetecek. Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan Denizli Bölgesi üst klasman hakemi Özkan Çeliker’in yardımcılıklarını Birol Güldane ve Samet Çiçek yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Özgür Sepin.

MAÇ WEB TV’DE

Ligin 17.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT’den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 17.haftasında yarın saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor- Orduspor karşılaşması internet üzerinden WEB TV’den sporseverlerle buluşacak.

20 KİŞİLİK KADRODA KİMLER VAR?

Boluspor’da, yarın oynanacak Orduspor karşılaşması öncesi eksi ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kırmızı beyazlılarda, devre arasında takıma katılan Luiz Henrique ve Murat Gürbüzerol’un bu maçta forma giymesi beklenirken, geçtiğimiz gün takıma katılan Azeri oyuncu Vakiq Javadov’un oynaması beklenmiyor.

Haber: Burhan Yeşiltaş

BOLUSPOR İKİNCİ YARIYO BAŞLIYOR RAKİP ORDUSPOR
BOLUSPOR İKİNCİ YARIYO BAŞLIYOR RAKİP ORDUSPOR
BOLUSPOR İKİNCİ YARIYO BAŞLIYOR RAKİP ORDUSPOR
BOLUSPOR İKİNCİ YARIYO BAŞLIYOR RAKİP ORDUSPOR
BOLUSPOR İKİNCİ YARIYO BAŞLIYOR RAKİP ORDUSPOR
BOLUSPOR İKİNCİ YARIYO BAŞLIYOR RAKİP ORDUSPOR
Etiketler: BolusporOrduspor

2018 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.026803016662598