Boluspor Şirketleşiyor !

2 Haziran 2014

Boluspor da şirketleşme olayı tekrar gündemde. Bu sezon çalkantılı bir dönemin ardından ligde son hafta kalarak derin bir nefes alan...

Boluspor da şirketleşme olayı tekrar gündemde. Bu sezon çalkantılı bir dönemin ardından ligde son hafta kalarak derin bir nefes alan camiada Boluspor  Başkan Savaş Abak ve yönetim yeni sezonla birlikte bir takım çalışmaların altına imza atmaya hazırlanıyor.

Bolu da geçtiğimiz dönemlerde de sık sık gündeme gelen şirketleşme çalışması bu dönem hizmete geçirilmeye çalışılıyor. Başkan Savaş Abak zor bir dönemde göreve gelmesinin ardından ligin son maçında alınan galibiyetle PTT birinci ligine devam eden Boluspor futbol takımı yönetimin yeni kararları ile dikkat çekiyor.

Süper ligde ve PTT birinci ligde bir çok takımın şirketleşerek halka arz ile  yaşamlarını sürdürüp  A.Ş ismini alırken bu sistem Boluspor’a da getirilmek için çalışmalar yapılıyor. Başkan Savaş Abak geçtiğimiz günlerde kurduğu bir ekiple Süper ligde ve PTT birinci ligde AŞ olan takımların çalışmaları ile ilgili bilgiler aldırıp aynı sisteminde Boluspor’a uygulanarak Halka Arzın Boluspor’a uyar mı uymaz mı diye çalışmalar yaptırıyor.

Uzun vadeli çalışmalar yaparak şirketleşme ve halka arzın Bolu kamuoyuna anlaşılır bir şekilde anlatılması beklenirken iş yaşamında başarılı bir grafik çizen Başkan Savaş Abak aynı çalışmanın neden Boluspor da olmasın diye sıkça kurmayları ile birlikte fikir alış verişinde bulunulduğu söyleniyor.  Geçtiğimiz haftalarda süper lig ekiplerinden Çaykur Rizespor A.Ş hakkında bilgiler alındığı haberleri gelirken Boluspor A.Ş içinde nasıl bir yapının olacağı ilerleyen günlerde sıkça konuşulması bekleniyor.

Boluspor’un daha önceki yıllarda sıkça şirketleşme yolunda adımlar atıldığı şirketleşme olayında atılan adımların  şirketleşmeye izin vermemişti. O zamanki projelerle bu projenin daha farklı bir yapıya sahip olduğu söylenirken Boluspor gelirlerinin yükselmesi için bu şirketleşmenin bir an önce hayata geçirilmesi isteniyor.

Haber: Fahri GÜNDÜZ

2491 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058099985122681