BOLUSPOR U19’A HAKEM ENGELİ

23 Şubat 2020

Cumartesi günü oynanan Boluspor U19, Başakşehir U19 karşılaşmasında geçtiğimiz haftalarda yine Boluspor U19 maçına atanan ve verdiği penaltı kararı ile...

Cumartesi günü oynanan Boluspor U19, Başakşehir U19 karşılaşmasında geçtiğimiz haftalarda yine Boluspor U19 maçına atanan ve verdiği penaltı kararı ile kırmızı beyazlılara el freni olan maçın hakemi Ömer Faruk Kılıç, Başakşehir karşılaşmasında herkesi çileden çıkardı. Kırmızı beyazlılar, maçın hakeminin yanlı kararları sonrası sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

SKANDALLAR BİTMİYOR

Hakem kararları U19 Boluspor karşılaşmalarında büyük tartışmalara neden oluyor. Haftalardır A takımın yaşadığı hakem skandallarına U19 takımının Bolu’da oynadığı maçlarda maruz kalıyor.

ELLE KONTROLÜ GÖRMEZDEN GELDİ

Maça golle başlayan Boluspor U19 takımı, daha sonra rakibin elle kontrol edip attığı gole gol kararı veren maçın Sakaryalı hakemi Ömer Faruk Kılıç misafir takıma adeta gol attırmış oldu.

SEMİH’İN KÖPRÜCÜK KEMİĞİ KIRILDI

Karşılaşmada orta sahada rakibin Semih’e sert müdahalesiyle köprücük kemiği kırılması sonrası pozisyonda kart bile göstermeyen Ömer Faruk Kılıç, rakibin sert müdahaleline rağmen Boluspor U19 oyuncularına çıkarttığı sarı ve kırmızı kartların yanı sıra bütün takdir haklarını rakibe kullandı.

YILMAZ ÖZEN’E SARI KART

Maçın hakemi Ömer Faruk Kılıç’a tepki gösteren altyapı sorumlusu Yılmaz Özen’e sarı kart gösteren maçın hakemi, rakip takım kulübesinin maç boyunca ayakta yan hakemi etki almaya çalışmalarını görmezden geldi. Maçın orta hakemi Bolulu sporseverler ve Boluspor yöneticilerinin den de tepki aldı.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA DA BAŞROLDEYDİ

Bolu il hakem kurulu tarafından Boluspor U19 maçlarına sık sık atanan Ömer Faruk Kılıç bütün maçlarda sıkıntılı kararlar verirken kafalarda başka sorulara neden oluyor. Boluspor U19 takımı için çok önemli bir karşılaşma olan Başakşehir karşılaşmasının yanı sıra Ankaragücü karşılaşmasında vermediği penaltı gibi Ömer Faruk Kılıç’ın yönetmesi skandal kararları ile takımın mağlubiyetini hazırlayan etken oldu.

TECRÜBELİ HAKEMLERE ŞANS VERİLMELİ

İl hakem kurulu başkanının Eskişehirli olması bu maçları çok daha iyi yönetecek ve hatta klasman yükseltecek Bolu’nun kendi yetenekli hakemlerini desteklemesi gerekirken tecrübesiz Sakaryalı bir hakemi bu maça ataması da düşündürücü.

HER LİGDE HAKEM FACİASI

Bu sezon hem TFF 1.ligde hem de Akademi liglerinde birçok karşılaşmada hakem kararlarıyla puanlar kaybeden Boluspor, bir an önce adaletli hakemlerin karşılaşmalarına atanmasını bekliyor.

3008 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.4325258731842