BOLUSPOR YİNE KAYIP

24 Kasım 2013

Boluspor da kötü gidişManisaspor maçında da devam etti. Kendi sahasında maç kazanamayan, puan alamayan bir takım. Kendi sahanda kazanamasan ligin dibine demir...

Boluspor da kötü gidişManisaspor maçında da devam etti. Kendi sahasında maç kazanamayan, puan alamayan bir takım. Kendi sahanda kazanamasan ligin dibine demir atarsın.

Bu günkü maça Ali BEYKOZ Çağrı'ya şans vererek başladı. Çağrı hocasının kendisine verdiği şansı yine iyi kullanamadı. Çağrının sahada olmayışı, birde Fatih ŞEN ve Abdülkadirin top kayıpları üstünlüğün Manisaspor a geçmesine neden oldu. Özellikle maçın 10- 35 dakikaları arasında Manisaspor çok üstün oynadı. Yine Boluspor'un sağ kanadında etkili ataklar yaptılar.

Maçın ikinci yarısına Ali BEYKOZ Çağrı Fatih GÜL değişikliği ile başladı. Ali Beykoz sınırlı kadroda her hafta değişik oyunculara değişik mevkilerde şans veriyor. Hala arayışiçerisinde. Ama bu değişiklikle Boluspor oyunda dengeyi kurdu hatta üstün oynamaya başladı. Haftalardır eleştirilen Fatih GÜL bu gün formanın hakkınıverdi. Kadro için ciddi bir alternatif olduğunu gösterdi. Böylece artık Boluspor kulübesinde de hamle yapılacak Ali hocanın elini kuvvetlendirecek bir oyuncu var. İkinci yarıdaki gol yediğimiz dakikaya kadar iyi futbolda Abdülkadirin ilk yarıya nazaran daha derli tolu oynaması da etken. Emrah Meteoğlu bir maçı daha kaleye şut bile atamadan bitirdi. Emrah kaleye şut atamaza Boluspor nasıl gol atacak bilmem. İskender in yokluğu bariz şekilde hissedildi.

Golü yediğimiz dakikaya kadar oynadığımız iyi futbol Fatih Şen'in büyük hatası ile yok oldu takım adeta çöktü müthiş bir çöküş oldu.

Bundan sonraki haftalarda asıl rakiplerimizle oynıyacagız. Maraş, Fethiye, Tavşanlı, Denizli maçları çok önemli Rakiplerimizden puanlar almamız hayati önemde.. Kesinlikle kazanamazsan da Kaybetmemeli.

Şimdi Boluspor a gönül veren herkes bir yorum yapıyor.

Futbolcular ruhsuz, oynamıyorlar.

Ali BEYKOZ suçlu oyuncu değişikliğini yanlış yapıyor, yanlış oyun düzeni ile oynuyoruz.

Yönetim suçlu yanlıştransferler yaptı ekonomik sorunlar var. Diyenler ve hatta çok daha ilginç yorumlar yapanlar var.

Bence Ne Ali BEYKOZ nede sahada oynayan oynamaya çalışan futbolcuların büyük çoğunluğu. Suçlu Metin DEPE, Sinan KURUMUŞ, Gökhan EMRECİKSİN, Onur TÜRK gibi oyuncuları transfer edenler. Daha öncede yazmıştım Başkan İnceayan hesap sormalı diye Bu transferlerin sorumluları hesap vermese Seyirci yönetim istifa diye bağırır.

Maçın hakemine gelince Kayseri Bölgesinden Abdülkadir BİTİGEN Eski hakemlerden ve Hakem camiasında en üst düzey görevlerde bulunmuş ağabeyimiz Galip BİTİGEN'İN oğlu Bizim hakem camiasında hakkı yenmeyen mağdur olmayan hakem hemen hemen yok gibidir. Kime sorsan hakkımı yediler der.(Ama benim hakikaten hakkım yendi) Ne hikmetse Eski hakemlerin çocukları pek yetenekli oluyorlar diğer hakemlere göre pek çabuk yükselip iyi maçlarda boy gösteriyorlar. Gel de şimdi hakem camiasında adam kayırma yoktur diye iddia et edebilirsen.

Hakemin 12 kural (Fauller fena hareketler) yorumu yanlıştı. Verdiği vermediği pek çok faul var. Maçtaki en büyük hatalarından birisi ilk yarıda Cemilin ceza alanı içerisinde rakip oyuncuyu düşürmesi bariz penaltı idi. Diğer ciddi hatası Zlatkov ve Mersinli oyuncuyu oyundan ihraç etmesi. iki oyuncunun da sarı kartla cezalandırılmasıdaha doğru olurdu. PTT 1 ligde bu pozisyonlarda kırmızı çıkarsa her maç 4-5 oyuncunun atılması gerekir. Bu maçta da Barbaros iki kere oyundan atılırdı.Yani hakemin disiplin uyulmamalarında standardı yok. Bu kardeşimizin alt liglerde biraz tecrübe kazanarak buralara gelse Türk hakemliği adına daha hayırlı olurdu.

Bu yazımı yazarken Güzel Bolu'muzda 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Bir günde iki kere sallandık. Herkese geçmiş olsun.

İyi haftalar.

 

1700 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069983005523682