BOLUSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

14 Aralık 2019

Boluspor, TFF 1.ligin 15.haftasında kendi sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattığı...

Boluspor, TFF 1.ligin 15.haftasında kendi sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada Fatih Karagümrük’e 2-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Boluspor aldığı mağlubiyetle 11 puanda kaldı.

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, Fatih Karagümrük karşısına; Hakan Canbazoğlu, İsmail, Cumali, Melih, Poepon, Bilal, Mustafa Eskihellaç, Shukurov, Fethi, Nascimento, Ümit on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Yavuz, Gökhan, Seth, Samican, Batuhan, Mutlu yer aldı.

Fatih Karagümrük ise Boluspor karşısına; Saranov, Koray, Fatih, Dobrovoljic, Bülent, Ramazan, Arif, Sabo, Zeki, Darri, Emeghara on biri ile çıktı.

Osman hoca’dan 3 kişilik rotasyon

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü ilk on birde bir çok değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Umut Gündoğan’ın yerine Bilal Kısa’ya, Batuhan’ın yerine Melih Okutan’a, Hayrullah Bilazer’in yerine de Shukurov’a formayı verdi.  

İlk tehlikeli atak Boluspor’dan

Karşılaşmaya Fatih Karagümrük’ün vuruşu ile başlandı. Boluspor oyunun 2.dakikasında gole çok yaklaştı. Bilal’in kullandığı korner atışında ceza sahası içinde kafayı vura n İsmail’in şutunu kaleci Saranov kornere tokatladı.

Fatih Karagümrük golü buldu

Fatih Karagümrük maçın 12.dakikasında gole buldu. Ani gelişen Fatih Karagümrük atağında Darri, Hakan’dan sıyrılıp topu filelerle buluşturdu. Bu golle Fatih Karagümrük, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.  Maçın ilk 15 dakikası Fatih Karagümrük’ün 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Fatih Karagümrük’ten bir gol daha

Fatih Karagümrük maçın 35.dakikasında ikinci golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Ramazan Civelek, şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle Fatih Karagümrük skoru 2-0’a gietirdi. Boluspor’da maçın 45.dakikasında Melih Okutan sarı kart gördü. Maçın ilk yarısına 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Fatih Karagümrük’ün 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Batuhan oyunda, Shukurov kenarda

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıda Boluspor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Batuhan oyuna girdi, Shukurov oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 47.dakikasında Mustafa Eskihellaç sarı kart gördü. Boluspor’da 63.dakikada Cumali Bişi sarı kart gördü. Kırmızı beyazlılarda 2.oyuncu değişikliği maçın 67.dakikasında yapıldı. Sakatlanana Mustafa Eskihellaç’ın yerine Gökhan Sazdağı oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini 73.dakikada yaptı. Dodo oyundan çıktı, Samican oyuna girdi. Boluspor’da maçın 76.dakikasında Bilal Kısa sarı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Fatih Karagümrük’e 2-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Kırmızı beyazlılar ligin 16.haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.

1220 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.16282796859741