Boluspor'dan Basketbol Şov

13 Kasım 2011

Basketbol da sezonun ilk maçını Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşan Boluspor Basketbol takımı ilk maçınca rakibini 108-81 yenerek sezona muhteşem...

Basketbol da sezonun ilk maçını Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşan Boluspor Basketbol takımı ilk maçınca rakibini 108-81 yenerek sezona muhteşem bir giriş yaptı.

 

Karşılaşmayı Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Boluspor kulüp Başkanı Necip Çarıkçı,Gençlik spor il müdürü Suat Celen, Bolu sportif havacılık derneği başkanı  basketbol şubesi yönetim kurulu üyesi Aytaç Eskiçioğlu ve basketbol şubesi yöneticileri ile çok sayıda taraftar izledi.

 

Boluspor karşılaşmaya Erhan Taşlı, Serdar Hot, Ramazan Öksüz, Serkan Çetin ve Çağdaş Çalış ilk beşlisi ile  başladı. Maçın başlama düdüğü ile bir ara geriye düşen Boluspor, ilerleyen dakikalarda salona  ağırlığını koruyarak ilk periyodu 26-25 önde tamamladı.

 

Özellikle ikinci periyotta gücünü  ortaya koyan ekibimiz' de Serkan Çetin  yüksek isabet oranı ve ribauntları, lig tecrübesi olan Ramazan Öksüz' ün takıma çabuk uyumu ile ekibimiz soyunma odasına 61-38'lik skorla gitti.

 

Karadağ Gençleri unutmadı

 

Ligin ilk maçında ağırlığını rakibine hissettiren Boluspor 3. periyodu 92-64'le geçerken son takımın sportif direktörü Cengiz Karadağ son periyodda tüm oyuncularına şans verdi.

 

Cengiz Karadağ ilk karşılaşma olmasına rağmen alt yapıdan çıkan 14-15 yaşındaki  oyuncuları da bu karşılaşmada değerlendirerek alt yapıya önem verdiğini gösterdi. 4. Periyodun sonunda 108-81 rakibini yenen Boluspor basketbol takımı ilk maçında taraftarlarına galibiyet armağan etti.

  

Ramazan Kalitesini Gösterdi.

 

Boluspor basketbol takımının yeni transferlerinden olan ve kariyerinde 1. lig tecrübesi bulunan Ramazan Öksüz özellikle ilk bölümlerde ve kritik anlarda sahneye çıkarak takımına önemli katkıda bulundu. Tecrübeli basketçi gelecek maçlar öncesi teknik heyet ve yönetime olumlu sinyaller verdi. 

 

Eskiçioğlu Hong Kong Bağlandı  

 

Basketbol şubesi Başkanı Fatih Yamaner iş seyahatinde olduğu için karşılaşmayı izleyemedi. Maç öncesi ve maç içinde sık sık Hong Kong'dan telefonla bağlanan Aytaç Eskiçioğlu periyotlar arası Fatih Yamaner'e maç için  bilgiler verdi. Bolu'dan gelen telefonlar sonrası bir hayli keyifli olduğu söylenen Fatih Yamaner son telefon bağlantısında da 108 sayılı skoru duymasının ardından bir hayli keyiflendi. Maç sonunda da tek tek hocasını Cengiz Karadağ'ı   hem de   oyuncularını telefonla kutlamayı ihmal etmedi.

 

Karadağ Çileden Çıktı

 

Basketbol takımının koçu Cengiz Karadağ maç içinde zaman zaman çileden çıktı. Karşılaşmayı yöneten hakemlerin yanlış kararları sonrası bir hayli sinirlenen Karadağ verilen kararlar sonrasında bir hayli sinirlendiği göründü.

 

Maça İlgi Büyüktü

 

Basketbol takımının ilk maçı olmasına rağmen taraftarlar karşılaşmaya ilgi gösterdi bayanların ve çocukların basketbol maçına gelerek heyecanla izlemeleri dikkat çekerken arka arkaya atılan basketlerin ardında ayağa kalkarak sevinç gösterilerinde bulundular. 

 

  

 

 

 

 

4002 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.68250679969788