BOLUSPOR  ÜÇ PUANA KİTLENDİ

31 Ağustos 2012

Boluspor yarın oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması için bugün saat 09:30’da Boluspor tesislerinden Kütahya’ya hareket etti.   Kırmızı beyazlılar PTT 1.Lig’in ilk haftasında kendi saha...

Boluspor yarın oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması için bugün saat 09:30’da Boluspor tesislerinden Kütahya’ya hareket etti.

 

Kırmızı beyazlılar PTT 1.Lig’in ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor ile golsüz berabere kalmıştı. Boluspor’da cezaları devam eden Barbaros Barut, Serdar Kulbilge sakatlıkları bulunan Ali Güzeldal, Volkan Koçaloğlu ve son transfer İskender Alın bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Boluspor’un Kütahya’ya hareketinden önce, açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller ve Bolusporlu oyuncular, ilk haftada kaybedilen iki puanın TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında alınacak üç puanla telafisinin olacağını belirtti. TKİ Tavşanlı Linyitspor kadrosunda: Eser, Beycan, Engin, Hakan, Mesut, Cemil, Gençer, Abdulaziz, Emre Taşkoparan, Kingsley, Djiehoua, Cihan, Aydın, Cafercan, Vedat, Alp, Mahmut, Agbetu yer aldı.

 

Serhat Güller: “Takımımız iyi, kendimize güveniyoruz”

“Kolay maç yok. İlk haftada alınan sonuçlar ortada. Her takım birbirini yenebilecek kapasitede. Son saniyeye kadar mücadeleyi kimse bırakmıyor. Son saniyelerde kazanılan maçlar var. Bizim adımıza da önemli bir karşılaşma hedefimiz üç puan. Tavşanlı’ya üç puan için gidiyoruz. En azından içeride oynadığımız ilk karşılaşmanın, kaybettiğimiz iki puanı en kısa sürede telafi etmemiz lazım. Bu esnada ilk oynayacağımız maç Tavşanlı maçı. Tavşanlı maçında da iyi bir oyunlu üç puanı alan taraf olmak istiyoruz. Takımımız iyi, kendimize güveniyoruz. Arkadaşlık, dostluğumuz iyi.  Bunu sahaya yansıttığımız takdirde, rakibimizden de daha iyi mücadele ettiğimiz zaman da buradan üç puanla ayrılacağımızı düşünüyorum.”

 

Aydın Çetin: “Zor maç olacak”

“Zor bir maç olacak. Çünkü tavşanlı dirençli ve tecrübeli bit takım. Elimizden geleni yapıp 3 puanla geri dönmeyi planlıyoruz. İnşallah böyle olacak. Üç puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”

 

Mesut Çaytemel:“Hafta içi çok çalıştık”

“İlk maçta istemediğimiz bir iç saha beraberliği oldu. Bunu telafi etmek için bugün Tavşanlı’ya hareket ediyoruz. Hafta içi çok iyi çalıştık. İnşallah sahamızda kaybettiğimiz puanları deplasmanda telafi ederiz.”

 

Engin Aktürk: Üç puan almak istiyoruz”

“İlk maçı içeride kazanmamız gerekiyordu. Sezonun ilk başlarında anlaşmazlıklar, tutukluklar olur. Bunlar yapılan idmanlarla giderilir. Tavşanlı maçından üç puan almak istiyoruz. İçerde aldığımız beraberliğin telafisini Tavşanlı’dan üç puan çıkartarak unutturmak istiyoruz. Allah yardımcımız olur inşallah.”

 

Abdülaziz Solmaz: “Kazanmak istiyoruz”

“Önemli bir deplasman olan Tavşanlı deplasmanına gidiyoruz. Zor bir deplasman. Kazanmak için gidiyoruz. İlk hafta içeride kaybettiğimiz iki puan var. Dışarıda inşallah bu puan kaybının telafi ederek tekrar Bolu’ya dönmek istiyoruz.”

 

Akeem Agbetu: “Çok önemli bir maç”

“Bu maçın çok önemli olduğunu biliyor. İnşallah Tavşanlı’dan üç puanla döneceğiz.”

 

 

 

 

 

1799 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.043456077575684