Boluspor'un Rakibi 'BOLUSPOR'

26 Mart 2013

Bu hafta Bolu da tarihi günlerinden birini yaşamaya hazırlanan Boluspor camiası şimdiden Karşıyaka maçının heyecanını yaşanmaya başlandı. Play off için rakibini geçip...

Bu hafta Bolu da tarihi günlerinden birini yaşamaya hazırlanan Boluspor camiası şimdiden Karşıyaka maçının heyecanını yaşanmaya başlandı.

Play off için rakibini geçip rahat bir nefes almak isteyen Boluspor'da zorlu Karşıyaka maçı öncesi eski hocamız ve eski oyuncularımız kırmızı beyazlı formaya karşı mücadele edecek olmaları heyecanı bir kez daha üst seviyelere çıkarıyor.

Boluspor Cumartesi günü sahasında Karşıyaka'yı misafir etmeye hazırlanırken rakipte bulunan Bolusporlular da heyecana heyecan katıyor. Geçtiğimiz sezon Boluspor da Teknik direktörlük yapan Cihat Arslan ve yardımcısı Fevzi Layic'in yanı sıra iki sezon Boluspor formasını giyen Caner Ağca, Sercan Türkeri, Emre Toraman, Onur Türk, Caner Bulut eski takımlarına karşı rakip olmaya hazırlanırken Boluspor formasını yıllarca giyen Fatih Gül'de  sarı kart cezası nedeniyle eski takımına karşı mücadele edemeyecek.

PTT birinci ligde haftanın maçlarından bir tanesi olmaya aday olan Boluspor Karşıyaka karşılaşması play off yolunda iki takımda puan ve puanlar almak için sahaya çıkmaya hazırlanırken Boluspor 3 puan alıp derin bir nefes almak isterken Karşıyaka'da kötü günler geçirmesine rağmen  iki haftadır aldığı yaraların ardından Boluspor'u da eski oyuncuları ile maça motive edip İzmir'e iyi puanla dönmek isteyecek.

Kırmızı beyazlı ekip da bulunan teknik kadro ve futbolcular şimdiden Boluspor'un formasını giyen  eski hocası Cihat Arslan ve eski oyuncuları Caner Ağca, Sercan Türkeri, Emre Toraman, Onur Türk, Caner Bulut mağlup etmek için sahaya çıkmaya hazırlanırlarken hafta sonuna kadar yapacakları antrenmanlarla  bu maça çıkıp taraftarın desteğiyle üç puan almak istiyorlar.

Adanaspor deplasmanında alınan üç puanın ardından play off içinde en büyük adaylar arasında yerini alan Boluspor Cumartesi günü oynanacak olan Karşıyaka maçında 90 dakika taraftarlarından destek istiyorlar.

Boluspor camiası tarafından şimdiden maça motive olunurken Karşıyaka'yı mutlak puansız gönderecekleri söyleniyor.

Başkan'dan Mesaj !

 


2383 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059546947479248