Boluspor'un Şef Aşçıları !

25 Ağustos 2013

Bolu dan yıllar önce ekmek parası için kopup memleket hasretini Boluspor 'un aldığı başarılı sonuçlarla biraz olsun hasretlerine son veren aşçılarımız Alanya...

Bolu dan yıllar önce ekmek parası için kopup memleket hasretini Boluspor 'un aldığı başarılı sonuçlarla biraz olsun hasretlerine son veren aşçılarımız Alanya da gururla ilimizi temsil ediyorlar. Yıllar önce Bolu dan iş için Alanya'ya giden aşçı dostlarımız   adeta boş vakitlerini İnternet sitelerinde geçirip Bolu dan en güzel haberleri okuma imkanına sahip oluyorlar.

İşleri güçleri Boluspor

Boluspor'u da yakından takip edip her konuda bilgileri olan dostlar çalıştıkları işyeri Eftalia Aqua Park otelde ofislerini Boluspor atkıları ve flamları ile donatıp renklerini bir dakika bile yanlarından ayırmıyorlar.

Alanya Eftalia Aqua Park Otel Baş Aşçı'cı Yücel Şenel 1980 yılında  Bolu'dan Alanya'ya giderek yerleşip 33 senedir burada çalışan fanatik bir Boluspor'lu. Kırmızı beyazlı ekibin her dakika yayınlanan haberlerini tek tek okuyup takımı hakkında bilgi alırken süper lige çıkamamanın üzüntüsünü de hep içinde hissediyor.

Her yıl yeni bir heyecan yeni bir oluşumun olduğunu söyleyen Yücel usta bu sene bu işe bir son verelim diyor. İş yerindeki ofisinde en dikkat çekici olaysa  geçtiğimiz günlerde ulusal bir gazetede yayınlanan Boluspor'un aşçıları haberini tam sayfa alıp iş yerinin duvarına hem kendi mesleğinin haberde işlenmesi hem de Boluspor'un futbolcularının Bolu'nun aşçıları diyerek haberde yer alması onlar için farklı bir gurur olurken adeta gözlerinde Bolu ışıltısı içten içe yansıyor.

Baş aşçı Yücel Şenel çalıştığı işyerinde Bolu'lu hemşerilerine sahip çıkarak otelde küçük bir Bolu oluşturup bir çok kişiye de iş imkanı sağlayıp hemşerileri ile birlikte yer alıyor .

Eftalia Aqua Park Otelde 6 Bolu'lu çalışırken onlarda bir bir memleketlerinin hasretleri ile zaman geçirip otellerine gelen Bolu'lu hemşerileri ile hasret gideriyorlar .
1994 yılında Bolu dan Alanya'ya giden Ercan Erdemir ,Seçkin Tuncer ile 1998 yılında giden Serkan  Ergin  baş aşçı Yücel Şenel ile birlikte en güzel imkanları ve yemekleri otel müşterilerine sunarlarken otele gelen Bolu'lu hemşerileri ile de yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyorlar.

Kendileri ile boş zamanlarda yapılan sohbetlerde 'Boluspor neden süper lige çıkamadığını sıkça sorarak bilgi almak isterlerken biz buralarda gurbetteyiz bir an önce Boluspor'umuz şampiyon olsun süper lige çıksın. Biz burada takımımızla daha çok gurur duyalım' mesajını da iletmeden geçemiyorlar.

2645 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.032453060150146