Bolu’ya Basketbolu Sevdirmek İstiyoruz

17 Mayıs 2013

Boluspor Basketbol Takımı yürütme kurulu üyesi Selçuk Zorlu Kuşadası’nda düzenlenen 2.Lig final grubu karşılaşmaları devam ederken Boluspor Basketbol takımıyla ilgili sezonun değerlendirmesini yaptı....

Boluspor Basketbol Takımı yürütme kurulu üyesi Selçuk Zorlu Kuşadası’nda düzenlenen 2.Lig final grubu karşılaşmaları devam ederken Boluspor Basketbol takımıyla ilgili sezonun değerlendirmesini yaptı. Zorlu, “Bu iş ekip işi arkadaşlar. Herkes büyük fedakârlıklarla bu takımı buraya getirdi” dedi.

“Biz 3 seneden beri basketbol camiasının içindeyiz. Bu iş ekip işi arkadaşlar. Herkes büyük fedakârlıklarla bu takımı buraya getirdi. Herkesin ayrı ayrı katkısı büyük. Aile olduk, ekip olduk. Herkes el birliğiyle gerçekten bu işe gönül verdi ve bu işin üstesinden geldik diye düşünüyorum. Bunu buraya getirmek kolay olmadı. Ama burada en büyük pay sahiplerinden biri Fatih Yamaner başkandır. Büyük fedakârlıklar yaptı. Biz de elimizden geldiği kadarıyla desteklemeye çalıştık. “

Boluspor’u Seviyoruz

Basketbol diğer sporlardan biraz daha farklı bir spor. Heyecanı, atmosferi daha yüksek bir spor. Yani 15 sayı öndeyken ya da gerideyken maç bir anda kafa kafaya gelebiliyor. O heyecanı ister istemez yaşıyorsunuz. Biz bu işe hakikaten gönül verdik. Boluspor armasıyla yarışıyoruz, mücadele ediyoruz. Boluspor, şehrimizin bizim en büyük, en önemli takımlarından biri. Dolayısıyla Boluspor’u temsil etmek biraz ağır sorumluluklar getiriyor. Bazen tribünde agresif olmamız gerekiyor, bazen sakin olmamız gerekiyor. Bunu dengelemek gerekiyor. Bu heyecanı yaşadığımız için de işin gerçeğini söylemek gerekirse ben mutluyum. Boluspor camiasıyla yaşadığım için mutluyum. Boluspor’u seviyoruz. Şehrimizin tek takımı. Biz de idareci olarak temsil etmekten mutluluk duyuyoruz.

Bu noktaya kadar getirdik, Bolu’ya da şampiyon olarak dönmek istiyoruz.

Bu noktaya getirdikten sonra takımda başarıyı yakaladıkça, biz de daha büyük çaba sarf etmek için, daha fazla emek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Herkes işinden, gücünden, ailesinden, çocuğundan uzak kalıyor. Onlara ayıramadığımız zamanı Boluspor’a takıma ayırmaya çalışıyoruz. Hepimizin ailesi bugüne kadar destek oldu. Çok anlayış gösterdiler. Bütün ailelere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum destek oldukları için. Teşekkür ediyorum en başta kendi ailem olmak üzere. Bu noktaya kadar getirdik, Bolu’ya da şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Bizim için de en büyük ödül bu, işin kaymağı da bu olacak diye düşünüyorum. İnşallah başarılı oluruz. Bolu’ya mutlu bir şekilde, şampiyon olarak dönmek istiyoruz.

Bolu’da futbol bir marka ve şehrin en popüler sporu ancak uzun yıllardır bir başarı gelmiyor. Basketbol ile gelen bir başarı var. Sizce şehirde şampiyonluğu özledi mi?

 Kesinlikle özlediğini ve bu başarıyı istediğini düşünüyorum. Biz bu işe başlarken öncelikli hedefimiz basketbolu Bolu’ya sevdirmeyi amaçlıyorduk. Ve biz bunu başardığımızı düşünüyorum. Bunu Adana maçında da gösterdik. Yani yorumlara bakıldığında salonun dolu olması, şehrin basketbol takımına sahip çıkması finallere katılmamızda ki en büyük etken oldu. Bundan dolayı da bize destek olan taraftarlarımıza ve Bolu halkına çok teşekkür ediyoruz. 2. Lig kalite anlamında bölgesel lige göre heyecanı daha yüksek. Allah kısmet ederse bunu 2. Lige yükseldiğimizde göreceğiz. Boluspor Basketbol Takımının yeri burası olduğunu, devletin desteği ile 3500 kişilik bir salon yapılacak. Başarı olduğunda bu salonun da dolacağını düşünüyorum. Boluspor Basketbol Ligi’ni de ileride belki zorlayacağız. Bolu halkı taraftarı sporcusu yöneticisi bu sezon ki başarıyı hak ettiğini düşünüyorum.

 

1964 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064502000808716