BU İŞ GÖNÜL İŞİ, YÜREK İŞİ

12 Mayıs 2013

YAMANER: ŞAMPİYON OLARAK ÇIKACAĞIZ Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner zorlu Adanaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Fatih Yamaner, ' Bu...

YAMANER: ŞAMPİYON OLARAK ÇIKACAĞIZ

Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner zorlu Adanaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Fatih Yamaner, ' Bu iş gönül işi, yürek işi. Para işi değil. Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.'dedi.

'YEREL BASINA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Yamaner şöyle devam etti: 'Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.Olmayan bir şeyi önce tutuşturdunuz. Sonra yaktınız. Şimdi yangın var. Sizlere bakıyorum hepiniz benim gibi terlemişsiniz. Önce yerel basına teşekkür ediyorum.

'HERKES ÇOK EMEK VERDİ'

Burada bizler inandık. Atalay Gemen çok kaliteli bir teknik direktör. Yardımcı hocaları Ahmet Gülen, Cihan hocam, Tarık, Yusuf masörümüz hepsi muhteşem bir ekip. Basketbol'daki 12 dev adamımız hepsi benim kardeşim. Menajerimiz, Sacit Kilitçi'ye de bir teşekkürüm var çok emek verdi.

'UNUTTUKLARIM HAKLARINI HELAL ETSİN'

Basketbol yürütme kurulundaki bütün arkadaşlarıma havacılık kulübünde başladık buraya kadar geldik. Dimdik yanımdalar. Bir teşekkür de dürüst insan kulüp başkanımız Abdullah Abat'a. Bürokratlarımıza çok teşekkür ediyorum. 3 Milletvekilimiz var ama Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan buradalar. Keşke Fehmi Küpçü'de yanımızda olsaydı. Valimiz İbrahim Özçimen burada olacaklardı. Varlığını tüm sezon hissettik..Belediye Başkanımız bütün deplasmanlara her hafta Boluspor'a iki tane araç veriyor. Onun sayesinde her deplasmana gittik. İl müdürümüz Suat Çelen her aşamada desteğini hissettirdi.Unuttuğum insanlar vardır ancak haklarını helal etsinler.

'AHMET BAYSAL'IN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM'

Bugün İzzet Baysal Şükran Günleri. Burada Ahmet Baysal var. İzzet Baysal'ı bu kadar bizlere sevdiren, yüreği Bolu kadar büyük olan Ahmet Baysal'ın ellerinden öpüyorum.

'ŞAMPİYON OLARAK ÇIKACAĞIZ'

Bu iş gönül işi, yürek işi. Bütçe işi olsaydı. Biz burada kazanamazdık. Ben buraya kazanmak için gelmedim. Kaybetseydik de sevinecektim. İnşallah lige çıkacağız artık. Şampiyon olarak çıkacağız.

'ASLAN PAYI BÜYÜK BOLUSPOR TARAFTARININ'

Ve en büyük olayı en sona sakladım. En büyük Boluspor taraftarı. Yarenler, Cadde14, 1965 Derneği ve Bolusporlular Topluluğu onlara sonsuz teşekkürler.'

KARAR VERİLDİ

 

 

2113 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13724803924561