“BU ŞEHRİN İNSANLARI ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR”

15 Nisan 2017

Boluspor, TFF 1’inc ligin 28’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Bu takımı şampiyon yapmak için çalışacağız. Bu sene zorlayacağız. 7 maça kenetleneceğiz”

“7 MAÇI ALMAMIZ LAZIM”

Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkcı, kalan 7 maça galibiyet için çıkacaklarını ifade ederek: “Öncelikle almış olduğumuz 3 maç hakikaten hepimizi, taraftarlarımızı, bizleri herkesi mutlu etti. Şu anda takım içersinde müthiş bir birilik ve beraberlik var. En başta teknik heyet, takım kaptanlarımız Santos olsun Ramazan olsun iyi yoldayız. Antrenmanlar iyi ve neşeli geçiyor. Artık kalan son 7 maça bakacağız. Salı günü de diğer takımların maçları var. Çarşamba günü bizim Altınordu maçımız var. Pazartesi günü takımımız İzmir’e hareket edecek. 2 gün İzmir’de kalacak. Bu maç biraz kırılma maçımız. Altınordu maçını aldığımız takdirde biraz daha takımımız ilk 6 şansı yükselecek. Pazar günü de Bandırma maçı var. İyi yoldayız. Almış olduğumuz 41 puan hepimizi mutlu ediyor. Belki 3 yıldan beri her sene düşmemeye oynayan bir takımımız vardı. Şu anda 7 maç kala iyi puanımız var. İnşallah takımda bir ivmede var. Bundan sonra tek yapmamız gereken geçmişte ikinci devre belki hatalar yaptık. 7–8 maç. Onun içinde bu hatayı yapmayacağız. Oynadığımız futbol bizi çok mutlu etti. Özellikle Göztepe maçında oynadığımız futbol bizi mutlu etti. Geleceğe son 7 maça umut saçtı. Artık bekleyeceğiz. Bütün maçları kazanmaya çıkacağız. 7 maçı almamız lazım. Ona göre de bekleyip göreceğiz” dedi.

“ÖNCE İLK 6’YI CEBE KOYACAĞIZ”

 

Çarıkcı, ilk olarak ilk 6’yı cebe koymaları gerektiğinin altınız çizerek şunları dile getirdi: “İlk devre hakikaten teknik ekip müthiş bir ivme yakaladı. Bizim 11 oyuncumuz vardı. Yedek oyuncularımız biraz azdı. Hocanın kadro alternatifi biraz zayıftı. İkinci devre 8 tane oyuncu aldık. Gidenler oldu, gelenler oldu. Aslında hiç beklemediğimiz de puanlar kaybettik. Bana göre şu an 10 puanlık bir kaybımız oldu. Bazen futbolda şansta gerekiyor. O şansı tutturamadık. Şu anda biz Malatyaspor’dan geri olmamamız gerekiyordu. Ama bazen futbolda bu tarz şeyler oluyor. Sakatlıklar, cezalılar oldu. Artık o günleri geride bıraktık. Şu anda bu saatten sonra puan kaybının olmaması lazım. Yoksa giden futbolcular değil, takımda bir dönem şanssızlıklar oluyor, o döneme denk geldi. Daha sonra sakat oyuncular iyileşti, cezalı oyuncular takıma döndü. Andre Santos faktörü var. Ramazan’ın takıma girmesi defansta biraz daha güven verdi. Takımda bir takımdaşlık oldu, birlik ve beraberlik oldu. Herkes birbirine alıştı. Şu anda iyi top oynuyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Onun için artık bu saatten sonra bir hedefimiz var. Önce ilk 6’yı cebe koyacağız. İlk 6 içinde, bu haftaki Altınordu maçını aldığımız takdirde ilk 6 büyük ihtimalle biraz daha yakın olur. Gelecek hafta oynayacağımız Bandırmaspor maçında taraftarımız daha iyi olur. Hep dediğim gibi, bu şehrin insanları şampiyonluğu hak ediyor.”

 

7 MAÇA KENETLENECEĞİZ

Takımı şampiyon yapmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekleten Çarıkcı; “Hep şunu diyoruz ki Bolu’da, Boluspor ligden 91 yılında düşmüş aradan 26 sene geçmiş. Yaşlı insanlar hala maça geliyor.  Sırf onlar için Boluspor’un eski heyecanını yaşayan insanlar için bu takımı şampiyon yapmak için çalışacağız. Bu sene zorlayacağız. Artık seneye olur. Ama bu sene elimizde ilk devre fırsat geçti ama arada şanssız bir dönem geçirdik. Artık onu bıraktık. 7 maça kenetleneceğiz” şeklinde konuştu.

90 DAKİKA TARAFTARIMIZ SUSMUYOR

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, son olarak kırmızı beyazlı taraftarlara da teşekkür ederek, sözlerini şöyle noktaladı: “Taraftarlarımıza biz Passolig ile ilgili çalışma yaptık. Geçmişte Boluspor taraftarı az bağırırdı ama şimdi baktık ki, 90 dakika taraftarımız susmuyor. Sayısı gittikçe artıyor. Sağ olsunlar, bu sayının artmasını biz bekliyoruz. 90 dakika bağırmalarını bekliyoruz. Boluspor taraftarı bu sene bizi kötü günde de destek verdi. İyi günde herkes geliyor. O 7–8 haftalık dönemde, o taraftar bize destek verdi. Unutmayız, unutmam da zaten. Yoksa iyi günde herkes maça gelir. Önemli olan kötü günde takıma destek olmak, o anlamda da takıma destek olan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bize en kötü günümüzde sahip çıktılar, ne oldu, Giresunspor maçında çıkışa geçtik. Şu anda ilk 6’yı konuşuyoruz. Belki 3–5 hafta sonra başka şeyler konuşacağız. O anlamda ben taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar için ne yapmam gerekiyorsa, otobüstür, destektir bunlara biz hazırız. Bunu bekliyoruz.” 

2066 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
3.6173350811005