Bu sessizlik hiç hayra alamet değil; Basketbol şubesi kapanıyor mu?

6 Ağustos 2013

Boluspor basketbol şubesi salonları öksüz bırakmaya mı hazırlanıyor? Geçen yıl yakalanan başarıdan dolayı bir çok basketbol sever takımına sahip çıkarken, Boluspor basketbol...

Boluspor basketbol şubesi salonları öksüz bırakmaya mı hazırlanıyor? Geçen yıl yakalanan başarıdan dolayı bir çok basketbol sever takımına sahip çıkarken, Boluspor basketbol şubesinin hoca ve iç transferi yapmalarının ardından yaşanan sesizlik şubenin lige katılmayacağı yönünde haberler geliyor. Boluspor yönetim kurulunun bayramdan sonra bir basın açıklaması ile şube için nasıl bir karar aldıkları duyurması bekleniyor.

 

Kongrenin ardından Boluspor Basketbol Şubesinin yeni sezona devam edilip edilmeyeceği gündem oluştururken, Boluspor yönetimi basketbol hocası Atalay Gemen ile sözleşme imzalayıp lige katılacakları sinyali verilmişti.

 

Hocanın imzasının ardından oyunculardan Mehmet Şen, kaptan Cağdaş ve Ramazan ile sözleşme yenileyen yönetim kurulu, daha sonra sesizliğe büründü. Yaşanan sessizliğin ardından, Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan'ın basketbol şubesini kapatmayı düşündüğü ancak yönetim kurulunda bazı yöneticilerin buna karşı çıktığı belirtiliyor. Ancak fısıltı gazetesine düşen haberlere göre Boluspor, Basketbol takımını ligden çekmeye hazırlandığı yönünde. Boluspor yönetim kurulunun basketbol şubesiyle ilgili kesin kararını Ramazan Bayramının ardından kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Taraftar kilitlenmişti;

Kendi aralarında yaşadıkları sıkıntılar nedneiyle geçtiğimiz yıllarda kırmızı beyazlı taraftarlarımız çeşitli guruplara ayrılmıştı. Stadyumda oluşturdukları farklı tribünlerle futbol takımına destek veren taraftarlarımız, basketbol maçlarında ise imkansız gibi görünen bir gerçği yaşamış tek tribünde ayrılmadan basketbol şubesini detseklemişlerdi. Yaşanan birlik ve beraberlik tüm kesimlerin taktirini toplamış, salon sporların taraftar arasında yaşanan ayrışmanın önüne geçtiği yorumları yapılmıştı.

1664 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.042705059051514