Bu Sezon Burada Biter

14 Nisan 2013

Galibiyet için çıkılan Şanlırfaspor karşılaşmasın da Boluspor sahasında aldığı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekledi. Galibiyet için sahada istediği verimi veremeyen kırmızı beyazlı...

Galibiyet için çıkılan Şanlırfaspor karşılaşmasın da Boluspor sahasında aldığı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekledi. Galibiyet için sahada istediği verimi veremeyen kırmızı beyazlı ekip aldığı mağlubiyetle ligde 10 sıradaki yerini korurken bu sezonuda ligin bitimine 4 maç kala hedeften uzaklaşmış oldu.

Boluspor sahasında galibiyet için çıktığı maçta istediği futbolu sahaya yansıtamadı. İç sahada aldığı mağlubiyetlerle isminden çok söz ettiren kırmızı beyazlılar  geleneklerine devam etti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Şanlıurfaspor etkili oyunu karşısında başarısız olan Boluspor kendi sahasında oyunu kabul etmekle kaldı. Pas hatalarının başladığı ilk başlarda kaybedilen bir top sonrasında kontradan kalesinde golü gören ekibimiz maçta geri dönüşü yaşayamadı.

İlk yarı soyunma odasına geride giden ekibimiz ikinci yarıda oyunu geri çevirmek istese de bunda etkili olmadı. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi gol yolarında etkisiz kalan Boluspor bulduğu pozisyonlarda da istediği gole kavuşamadı.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Boluspor art arda üçüncü yenilgisini alırken taraftarlarına yine hüsran yaşattı.

Boluspor: 0 - Şanlıurfaspor: 1

Stat: Atatürk

Hakemler: Ali Pakabıyık, Engin Erdem, Samet Çavuş

Boluspor: Serdar, Dixon, Muhammet, Mesut (Dk. 59 Abdülaziz), İskender, Aydın ( Dk. 46 Djıehoua), Barbaros, Dalmat, Emre, Savaş, Alp (Dk. 68 Cihan)

Şanlıurfaspor: Atacan, Tisdell (Dk. 56 Mehmet), Onur, Serdar, Abdülhamit, Sankoh, Bangura (Dk. 45 İbrahim), Kıvanç (Dk. 82 İbrahim), İzzet, Özgür, Murat

Gol: Dk. 36 Bangura (Şanlıurfaspor)

Sarı kartlar: Dk. 31 İzzet, Dk. 34 Özgür, Dk. 59 Kıvanç, Dk. 81 Abdülhamit (Şanlıurfaspor) Dk. 31 Savaş, Dk. 48 Emre, Dk. 51 Alp, Dk. 80 Barbaros (Boluspor) 

Kırmızı kart: Dk. 90+3 Serdar (Şanlıurfaspor)

1757 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046816825866699