Bu takım çift forvet oynamaz !

22 Nisan 2012

Kırmızı beyazlı ekibimiz çift forvet oynadığı son üç maçta istediği sonuçları bir türlü alamadı. Geldiği günden beri çift forvet konusunda ısrarcı olduğunu...

Kırmızı beyazlı ekibimiz çift forvet oynadığı son üç maçta istediği sonuçları bir türlü alamadı. Geldiği günden beri çift forvet konusunda ısrarcı olduğunu ve Beşiktaş,Erciyesspor,Tavşanlı Bucaspor,karşılaşmalarında sahadan galibiyetle ayrılan ekibimizde diğer maçlarda gösterdi ki  oyuncu portföyü ile Boluspor'un çift forvet oynamayacağı bal gibi belli oldu. Bahri Kaya'nın çift forvette inat etmesi kötü sonuçları arkasından getirdi.

Kimseye işini öğretecek değiliz,  bilgimiz dahilinde uyarıları da yapmak isteriz tabiî ki. Boluspor' un durumunu da gündem gereği tartışıp yorumlarla , yazılarla, uyarılarda bulunmayı bir borç biliriz. Boluspor'un kaybettiği maçlar sonrasında kamu oyunda kırmızı beyazlı ekibimizin çift forvet oynamayacağı tartışılaşırken alınan sonuçlarda bunun göstergesi oldu. 

Boluspor üç haftadır puan kaybetmeye  devam edip önce ilk iki daha sonrada play off yolunda büyük yaralar aldı. Önce Konyaspor sonra Kartalspor ve en sonra sahasında Denizlispor'a aldığı yenilgiyle adeta bir şok yaşadı.

Teknik direktör Bahri Kaya'nın gelmesi ile yapılan oyun kurgusu değişikliğinde Bahri Kaya'nın ilk günden beri   ben çift forvet oynarım demesinin ardından dere geçerken adeta at değiştirilmesi birkaç iyi sonuç getirse de  o zaman oynanan futbolda da  şuanda oynanan futbolda da  Boluspor' un çift forvet oynayamayacağını bal gibi belliydi.
Ekibimizin son haftalardaki futbolu ile de  alınan sonuçlar sonrasında çift forvet oynamayacağı da son üç maçta bir kez daha görünmüş oldu.

Geldiği günden beri çift forvet oynanması için çalışmalarını yapan Bahri Kaya oyun kurgusu tartışılırken kırmızı beyazlı ekibimizin hem gol yollarında fazla pozisyon bulamazken gol atamaması da dikkat çekici. Play Off yolunda büyük yara alan ekibimiz çıkmayan candan umut kesilmez düşüncesinde Boluspor'un  bundan sonraki haftalarda kalan 3 maç için inat dan vaz geçilip Boluspor eski oyun sistemine dönmesi bekleniyor.
 

Eser Çalışmalara BaşladıEser Çalışmalara Başladı

2400 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064881086349487