Buca İçin Gece Çalıştık

30 Mart 2012

Ligde Bucaspor'la deplasmanda gece maçı oynayacak olan Boluspor, hazırlıklalrını dün akşam saat 18:30'da Atatürk Stadyumu'nda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar bugün sabah yapacağı ter...

Ligde Bucaspor'la deplasmanda gece maçı oynayacak olan Boluspor, hazırlıklalrını dün akşam saat 18:30'da Atatürk Stadyumu'nda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar bugün sabah yapacağı ter antrenmanından sonra İzmir'e hareket edecek.

 

Ligin 28.haftasında depaslamnda Bucaspor'la gece maçı oynayacak olan Boluspor, hazırlıklarına dün akşam saat 18:30'da Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla devam etti. Yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların istekli ve arzulu oldukları gözlerden kaçmadı. Atatürk Stadyumu'nda yapılan çalışması Başkan Necip Çarıkçı, bazı yöneticiler ve kırmızı-beyazlı taraftarlar izledi.

Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla toplantı yapan teknik dirktör Bahri Kaya'nın oyunculara 'Bucaspor maçının önemini anlattığı ve Bucaspor maçına konsantre olmalarını istediği' öğrenildi. Düz koşuyla başlayan çalışmada kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5'e 2'i oynadı. Antrenmanın son bölümünde ise teknik direktör Bahri Kaya nezaretinde Bucaspor maçının taktiğini yapan kırmızı-beyazlı oyuncular, soğuma harekleriyle antrenmanı sonlandırdı. Boluspor, stadyumda yaptığı çalışmayla Bucaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

 

Emre Toraman ve Gençer kadroda yok

Yaşadıkları sakatlıklardan dolayı takımdan 3 hafta uzak kalan ve hafta başı takımdan ayrı çalışmalara başlayan Emre Toraman ve Gençer Cansev maç kadrosunda yer almayacak. Bu iki oyuncu dışında ekibimizde sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, bu oyuncuların önümüzdeki hafta Konyaspor maçında forma giyebilecekler.

 

Buca'ya hareket bugün

Yarın akşam saat 19:00'da oynayacağı maç için gece maçına alışmak adına Atatürk Stadyumu'nda çalışmasını yapan kırmızı beyazlı ekip, bugün sabah yapacağı antrenmanın ardından İzmir'e hareket edecek. Kırmızı beyazlıların Buca Yeni Stadyumu'nda oynayacağı Bucaspor karşılaşması, TRTspor'dan naklen yayınlanacak.


1823 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058846950531006