Bugün Karaçayırda Neler Oldu

2 Eylül 2011

Boluspor da hareketlilik bitmek bilmiyor. Transfer sezonun bitmesine sayılı günler kala arka arkaya kadrosunu güçlendiren Kırmızı Beyazlı transfer komitesi yapılan...

Boluspor da hareketlilik bitmek bilmiyor. Transfer sezonun bitmesine sayılı günler kala arka arkaya kadrosunu güçlendiren Kırmızı Beyazlı transfer komitesi yapılan transferlerin ardından Cihat Arslan'ın da yüzünü güldürdü.

 

Kadrosuna tecrübeli oyucuları katarak lige başlamak isteyen Cihat Arslan bu akşam yapılan antrenmanda neşesine diyecek yoktu. Sabah saatlerinde Boluspor da başlayan hareketlilik Veysel Cihan'ın imzasıyla iyice hareketlendi.Akşam yapılan günün çalışmasında oyuncularına taktiksel bir çalışma yaptıran teknik direktör Cihat Arslan oyuncularının bire bir ikiye iki üçe üç topla birlik de dar alanda çabukluk dayanıklı bir çalışma yaptırdı. 28 kişinin katıldığı çalışmada kırmızı beyazlı oyuncuların morallerinin üst seviyede olduğu göründü. Cihat Arslan  son bölümlerde ise çift kale maçla çalışmayı sonlandırdı. Akşam antrenmanında bir hayli neşeli olan genç teknik adam transferlerin gelmesiyle derin bir nefes aldığı göründü. 

 

 

 

Gürsoy'un Keyfine Diyecek Yok

 

Transfer sezonunun başlamasıyla birlik de kadroya en çok Veysel Cihan'ın alınmasını isteyen Osman Gürsoy golcü oyuncunun gelmesiyle birlik de bir hayli keyiflendi.

 

Tecrübesinin Bank Asya 1. liginde en çok faydalanabileceğimiz oyuncu dediği Veysel Cihan transferi için haftalardır mücadele eden Osman Gürsoy golcü oyuncunun imza atmadan önce kulübe gelerek ilk hayırlı olsun diyenler arasındaydı Golcü oyuncu Veysel Cihan ile de ayak üstü sohbet eden Gürsoy 'Sana güveniyorum bize çok katkı yapacaksın' demesinin ardından imzalar atılınca bir hayli keyifli olduğu göründü. 

 

 

Cafercan Kendine Geliyor

 

Boluspor'un Gençlerbirliğinden transfer ederek kadrosuna katığı yıldız futbolcu Cafercan Aksu'nun performansı yüz güldürüyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda yaşadığı kısa süreli sakatlıkları atlatarak takım arkadaşlarına katılan Cafercan lig maçlarına kadar hazır hale geleceğe benziyor. Çift kale maçlarda topu ayağına aldığı anlarda attığı paslar ve klas hareketlerle dikkat çeken Cafercan akıl dolu futboluyla dikkat çekiyor. Zorlu lig maratonu öncesi Kırmızı Beyazlı ekibimizin güçlü silahı olacağa benzeyen yıldız oyuncu için taraftarlar da iyi ki kadromuza katılmış mesajlarını veriyorlar.

 

 

Golcülere Özel Program

 

 

Kırmızı Beyazlı ekibimize Perşembe günü Ümit Tütünci  Cuma günü Veysel Cihan'nın kadroya  kazandırılmasının ardından teknik heyet tarafından özel programa  tabi tutuldu. Teknik Direktör Cihat Arslan yardımcısı Mustafa Sarıgül'e her iki oyuncuyu teslim ederek 'Hocam bu arkadaşlar sana emanet en kısa zamanda arkadaşlarının yanında olsun ona göre özel çalışmaya tabi tutalım' dedi.

 

 

 

 

2921 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • seben14
    3 Eylül 2011 • 07:31
    beşiktaş mehmet akyüzü kiralık olarak veriyor.boluspor yöneticilerine duyrulur.Editör :Boluspor Mehmeti Düşünmüyor

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1871190071106