Büyük Boluspor Yürüyüşü Gerçekleşti

29 Aralık 2010

Bolulu Yarenler Derneğinin kampanyası ile tüm camianın davet edildiği Büyük Boluspor yürüyüşü gerçekleşti   Çok sayıda Boluspor'lu yöneticinin yanı sıra Boluspor'a gönül...

Bolulu Yarenler Derneğinin kampanyası ile tüm camianın davet edildiği Büyük Boluspor yürüyüşü gerçekleşti

 

Çok sayıda Boluspor'lu yöneticinin yanı sıra Boluspor'a gönül veren taraftar grupları ve dernekleri yürüyüşe katıldı. Gecede Boluspor pastası kesilerek 45. yıl kutlanırken başkan Semercioğlu taraftarlara kısa bir konuşma yaptı.

 

Başkan Emin Semercioğlu yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi.

 

'Çok değerli Boluspor'un sevdalıları ve çilekeşleri. Boluspor'u hep beraber bu sene o sene slogonuyla gerektiği yere çıkaracağız. Ama nasıl o bugün yapmış olduğunuz tezahüratlarla, bu şekilde özveriyle. futbolcumuzun performansını sahaya yansıtabilmenin tek mimarı sizlersiniz. Siz olmadan futbolcu performansını %100 sahaya yansıtamaz. Her zaman moral ve motivasyon çok önemli. Oyuncularımızın moral ve motivasyonun yüksek olması Boluspor'un bir yerlere gelmesidir. Bunun için sahada terini döken, taşın altına elini koyan o sporcularımıza sahip çıkıp, onlarla birlikte havaya girip, performansını daha iyi yansıta bilmelerini sağlamamız lazım. Hep futbolu yenmeyi, rakip takımı mağlup etmeyi düşünmeleri lazım. Bunu derken bu taraftar bu takımı şampiyon yapar. O beldenin insanları, o beldenin Boluspor sevdalıları yapar. Bu iş birlik ve beraberlik ister. Boluspor sevdası olan kişilerle başaramayacağımız hiçbir neden yoktur. Bu akşam biliyorsunuz bir derginin tanıtım dolayısı eski sporcularımız geldi.   Bugün Bolu'ya misafir olarak gelen daha önce Boluspor için ter döken futbolcularımız geldi ve ben çok duygulandım. Onlar benim teknik as başkan olduğum zaman da Boluspor'un futbolcularıydı. İşte Boluspor'umuz marka olduysa, Boluspor Türkiye de isim yaptıysa o günkü yöneticiler ve onların Boluspor'a kazandırdığı futbolcular sayesinde olmuştur. Bende bu fikirlerle ve düşüncelerle işimi yaptım. Ama burada en çok etkilendiğim sizlersiniz. Sizler farkında değilsiniz ama ben sizlerleyim. Sizlerin takipçisiyim. Sizleri bu senede her hafta olduğu gibi mutlu etmenin çarelerini arıyorum. Ama bunlar dikenli yollardan geçerek oluyor. Bank Asya ligi çok performanslı bir lig. Rakiplerimizin arasından sıyrılmak sizlerin desteğiyle olacaktır. Her gittiğimiz yerde küfürsüz tezahüratlar yaparak herkese örnek olalım. Nasıl İyi ahlak iyi spor işte Boluspor'sa. İyi ahlak iyi spor işte taraftar diyelim. Burada öne çıkalım ve Türkiye'nin önder taraftarları olalım. Sizler hem sağlıklı olursunuz ve Boluspor'da başarıya ulaşır. Üzülmemek için, takımınızı başarıya götürmek için, küfürsüz sadece sahada daha çok oyuncularınızı motive edecek tezahüratlarla onlara destek olalım. Bana düşen görevlerde her zaman sizlerin yanındayım. İnşallah o sezon bu sezon'dur diyorum.' dedi.   

 

Semercioğlu konuşmasında ayrıca ışıklandırma ile ilgili konuşurken 'Milletvekilleri ile bakanın kararına kaldı' dedi.

Semercioğlu sözlerine 'Onlarında belli bir günde bizlere ve sizlere hediye ederek bizi sevindirmeleri lazım. Devamlı sitelerde gece maçı istiyoruz diye slogan atalım. Sesimizi duyuralım ki sesimize cevap alalım. Sayın Metin Yılmaz'ın sitesi var onun sitesine girerek oraya Gece maçı istiyoruz diye yazın..' dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Bolusporluyuz.com

2097 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • yaren
    29 Aralık 2010 • 18:09
    dün akşamki yürüyüş çok güzel oldu orada olan herkese teşekkürler. zaman birlik beraberlik zamanı kepinizin ortak amacı boluspor gelin tek yumruk olalım ozaman biz kazanıeız. herkese selamlar

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067769050598145