Caner Güngör Fena Patladı.

25 Ocak 2010

Caner Güngör Fena Patladı.   Son Günlerde Boluspor üzerine yazılan yazılara Bolu Gazetesi sahibi Caner Güngör de cevap vererek Boluspor yönetim...

Caner Güngör Fena Patladı.

 

Son Günlerde Boluspor üzerine yazılan yazılara Bolu Gazetesi sahibi Caner Güngör de cevap vererek Boluspor yönetim kuruluna  ve Levent Erişe destek çıkarak yanında olduğunu belirtti.

 

Vay anam vayyy…

 

Günlerdir takip ediyorum. 'Aman Caner sen karışma gün olur işler durulur' diye bekleyip duruyorum. Ama nafile durulacak gibi değil. Herkes Ahmet Çakar olmuş, herkes Erman Toroğlu olmuş. Noktayla virgülü ayırt edemeyenler ahkam keser olmuş.

Susuyorum, susuyorum..

1993 yılında başladığım gazetecilik mesleğinde bir elin 5 parmağı kadar değildik. Ustaların peşinde çanta taşır daktilonun şeritlerini değiştirirdik.

Üstada saygı duyar, mesleği öğrenmek için elini ayağını öperdik. O zaman böyle nerdeee internet siteleri. Nerede böyle köşe yazarları. Bir rahmetli Nuri Artış'ı bilir, bir Fevzi Duru'yu bilir, bir Yener Amcamızı tanırdık.

Onların yazılarını okurken iç geçirir 'inşallah bir gün bizde yazarız' diye umut ederdik. Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin bir bayram gazetesinde dönemin Cemiyet başkanı Oğuz Uçar 'bir köşe yazısı da sen yaz' dediğinde günlerce uyumamıştım.

Çünkü o zamanlar bu işin bir adabı, bir usulü vardı. O zamanlar gazetelerde köşe yazmak her baba yiğidin harcı da değildi. Zaten cebinde sarı basın kartı olmayanları da gazeteci yerine koymazlardı. Gazeteciliğin adabı, bir manşet haber yakalamaktı. Ne zaman ulusal bir gazetede manşetten haberin çıktı mı o zaman seni adam yerine koyarlardı.

Şimdi bakıyorum da herkes gazeteci olmuş, herkes köşe yazarı olmuş, herkes kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmeye başlamış. Vay benim Türk medyam vayyy. İş düşmüş korsana.. Biri 2 gün yazmış köşe yazarı olmuş. Biri intikam almak için her gün mantar gibi çoğalan internet sitelerini mesken tutmuş.

Vay benim Türk medyam vayyy. Boşunaymış yıllardır meslek etiği, boşunaymış yıllardır ustalık çıraklık ilişkisi. Şimdi kızdın mı?  Birine ver 150 lira aç bir site. Olmadı yayınlayıver Facebook denen illette.

Evet sevgili okurlarım. Boluspor'dan ne bir nemamız var, nede bir beklentimiz. Boluspor'un şampiyon olması tek isteğimiz. Bunun için icap ederse tavuğu da çiğ çiğ yeriz.

Amma iş çıktı artık çığırından.

Alanen ve açıkça yazıyorum. Nedret Yıldız abimi çok severim. Her zaman çalışmalarını taktir eder gocunmadan, usanmadan da dile getiririm. Nedret abimin yöneticiliğini yıllardır bilir, taktir de ederim. İstifa ettiğinde de gösterdiği duruşu her zaman tebrik ederim.

Amma Nedret abimin eşi Esra ablamın eşi yöneticilik yaparken Boluspor'la ilgili köşe yazısı yazmasını bir o kadar etik dışı bulduğumu her zaman dile getirdiğim gibi şimdi de yazı yazmasını eleştiririm. Hele konu Boluspor'sa itiraz ederim.

Erhan Beykoz'a bir iki yazı yazdı ses etmedim. O zaman Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti de çıkıp 2 kelam laf etmedi. Hocaya ve başkana hatta yönetime bir 2 vurdu ses etmedim. Ama bugün iş çığırından çıktı. Yazdığı yazılar haddini aştı.

Levent Eriş benim babamın oğlu değil. Bende Levent Eriş'in maaşlı adamı değilim. Ayrıca Levent Eriş'le antreman ve maçlar dışında 1 kere bir araya gelmemişimdir. Yani ne Levent hoca ile nede ailesi ile oturup çay kahve içmemişimdir.

Zaten takımın başına da Levent Eriş'i ben getirmedim. Ama bir gerçek var ki Levent Eriş bence karizmasıyla, futbol bilgisiyle bence bu ligin en iyi hocasıdır. Bugün bunun aksini iddia edenler Levent Eriş takımın başına gelirken davulla zurnayla bunu kutlayan kişilerdir.

İşin suyunu çıkarmaya gerek yok. Takım küme düşmüş değil. Takım şampiyonluğu kaçırmış değil. Takım kötü oynayan bir takım değil. Hal böyleyken birilerinin bir kaşık suda fırtına estirme çabalarını kaygıyla izlemekteyim.

Eğer ki iş fırtına kopartma noktasına gelirse herkes şunu iyi bilsin ki en iyi fırtınayı ben estiririm. Hem de öyle bir fırtına estiririm ki adamın nefesini keserim.

Hadi bakalım görelim bundan sonra el mi yaman bey mi yaman ?

Sevgi ve saygıyla…

 

 

 

2829 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • ahmet bulut
    25 Kasım 2010 • 00:12
    vay beee. adam ne yazmış. helal olsun

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1319420337677