ÇANLAR BOLUSPOR İÇİN ÇALIYOR

7 Ekim 2013

Bu haftada Boluspor kendi saha ve seyircisi önünde mağlup oldu. Mağlubiyete rağmen iyi futbol oynadı dönem dönem etkili oldu ama gol ve...

Bu haftada Boluspor kendi saha ve seyircisi önünde mağlup oldu. Mağlubiyete rağmen iyi futbol oynadı dönem dönem etkili oldu ama gol ve golcü sorunu devam ediyor.

Rakip Ankaraspor da çok derin kadrosu olan önde basan iyi pas yapan PTT 1 liğin iyi takımlarından.

Atacan 3 gol yemesine rağmen başarılı bir karşılaşma tamamladı.

Sercan Arzulu ve istekli göründü, ama Bucaspor maçında olduğu gibi sık sık rakiplerini kaçırdı. Arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşadı 3 golde ofsaydı bozdu ve takımının gol yemesine neden oldu.

Cemil,  Zlatkov, Fatih şen, görevlerini yaptılar. Hakan ve Alp takımın iyi oyuncularındandı. Emre KILIÇ bana göre çok başarılı idi.  Abdülkadir ilerleyen haftalarda daha iyi olacak ve takıma çok katkı sağlayacak gibi. Birçok kişi İskender’i eleştiriyor ama oyunda kaldığı sürede faydalı idi. Emrah bu haftada bir golcüden beklenilenleri yine yerine getiremedi. Boluspor da gol sorununu devam ediyor.


Geçen hafta yazımızı okuyan bir arkadaşımız yorumunda  ‘hocam bunları bizde biliyoruz ne yapmak gerek onu yaz’ demiş.

Bir diğer arkadaşımızda ‘Yedek kulübesi zayıf diyorsun Sinan KURUMUŞ’u ,Abdülkadir ve diğerlerini Ali hoca almadı mı şimdiye kadar neden hazırlayamadı’ Onu yaz demiş

 Lig başlamış, transferler yapılmış bu saten sonra yapılması gereken teknik kadroya ve oyunculara sahip çıkarak Boluspor’un toplayabileceği en çok puanı toplamasını temenni etmek. Yönetim de sezon başında yapamadıkları transferleri inşallah ara transferde yapar.

Transfer edilecek mevkileri de şüphesiz en doğru teknik kadro belirler.

İkinci arkadaşımızın yazdığı yorum içinde İşte Abdülkadir oynadı bence iyide oynadı her oyuncu oynayacak ya da her takımda başarılı ocak diye bir kural yok. Herkesten çok bu oyunculardan faydalanmak isteyen kişi Ali BEYKOZ’DUR


Ligin 8 haftası oynandı Boluspor lu futbolseverlerin, taraftarların Bu yıl takımın Şampiyonluk ya da ilk altı şansının çok az olduğunu kabul etmeleri gerekir. İlerleyen hatalarda ligin üst sıralarındaki 7-8 takım ile alttaki 7-8 takım arasındaki puan farkının açılma ihtimali yüksek. Bizim rakiplerimiz ikinci grupta yer alacak takımlar olacaktır.


Maçı Türkiye’nin en kariyerli hakemi Cüneyt ÇAKIR yönetti. Kendisi ile ilgili bazı görüşlerimi burada yazmayacağım Cüneyt ÇAKIR’LA 3 lig ve 2 lig de aynı dönemde hakemlik yaptık. Allah yolunu açık etsin. Bu günkü maçta Cüneyt hocanın disiplin(Sarı kart) uygulamaları tutarlı değildi. Tahmin ediyorum kendisine göre kolay gördüğü maçı kartsız tamamlamak istedi. Maçın sonlarında 1 Ankaralı oyuncu ihtar(Sarı kart ) aldı. En az 2_3 Ankaraspor’lu oyuncu ve 1 de Boluspor’lu oyuncu kart görmeliydi. Bence Sayın ÇAKIR avantaj kuralını da doğru yorumlayamadı. Bu kadar kariyerli bir hakemin daha başarılı maç yönetmesi gerekirdi. Ama şu bir gerçekli Türkiye’de Cüneyt hocayı eleştirecek ya da düşük not verecek gözlemci yok.

Bol puanlı gelecek haftalar olması dileği ile herkese iyi haftalar.

1672 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083505153656006