Çarşamba'nın sıkıntısını Çektik

16 Ocak 2012

Bank Asya 1. Lig ekibi Boluspor''un teknik direktörü Özcan Kızıltan, ''''Çok istediğimiz üç puanı bugün alamdık üzgünüz'''' dedi.   Kızıltan 0-0''lık Güngören maçında ardından yaptığı...

Bank Asya 1. Lig ekibi Boluspor''un teknik direktörü Özcan Kızıltan, ''''Çok istediğimiz üç puanı bugün alamdık üzgünüz'''' dedi.

 

Kızıltan 0-0''lık Güngören maçında ardından yaptığı basın açıklamasında, pozisyonları değerlendirebilseydik olayın şekli değişebileceğini kaydetti.

Çarşamba günü oynanan Gençlerbirliği maçından sonra futbolcuların dinlenemediğini belirten Kızıltan, ''''Çarşamba günü Boluspor adına güzel bir gündü. Gençlerbirliği gibi bir takımı elerken 120 dakika ağır şartlar altında güç kaybettik. Bence bugün bunun sıkıntısını yaşadık. Gerek zihinsel gerek fiziksel olarak futbolcuları dinlendirmeye çalışsak da bugün sahada gerçek anlamda yorgunluk nedeniyle istenen oyunu ortaya koyamadık. Erken atılacak bir gol Güngörenspor''un direncini kırabilirdi. Maçın ilk dakikalarında Ferhat Kiraz ile gelişen bir penaltı pozisyonu var. Bize göre penaltı ama hakem öyle değerlendirdi, saygı duyuyoruz. Daha sonra verilmeyen bir gol var. Pozisyonu yaşayan futbolcular gol olduğunu söylüyorlar oda verilmedi. Pozisyonları değerlendirebilseydik olayın şekli değişebilirdi. Gol atamayınca direnç arttı'''' dedi.

İkinci biraz daha baskıyı artırdıklarını ifade eden Kızıltan, ''''İkinci yarı pozisyonlarımız oldu. Ama çok istediğimiz üç puanı bugün alamdık. Tabi ki üzgünüz. İkinci yarıda oynana ilk maçı kendi evimizde kazanmak istiyorduk. Ama olmadı. Rakipte dirençli ve iyi pozisyonlarda yakaladı. Kaybedebilirdik de. Çok pozisyona girmekle bir puana razı olduk. Ama bunun telafisi mümkün. Önümüzdeki hafta çalışmalarımızla oyuncularımız biraz daha zihinsel olarak iyi duruma geldiklerinde çok daha etkili Boluspor olacaktır'''' diye konuştu.

 

İstanbul Güngörenspor cephesi 

 

İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu ise, karşılaşmada ilk yarı kötü bir grafik çizdiklerini belirterek, ''''Kaybettiğimiz maçlar Konyaspor, Denizlispor Sakaryaspor ve Giresunspor maçları belki bizim kaderimizi belirleyecek maçlardı. Kazanamamış bir takımımız var şuanda. Henüz galibiyetle tanışamamış bir takımımız var. Buraya ne olursa olsun üç puan almak için geldik. Bundan sonraki maçlara bu parola ile çıkmak zorundayız. Çünkü futbolcularla konuşmamızda hep bir amacımız olsun dedik. Lig''in sonunda olmamız ikinci yarıyı kötü geçirmemize sebep olacak ama kendimize bir hedef koymamız gerektiğini söyledik'''' dedi.

Lig''de sonuna kadar savaşacaklarını belirten Göksu, ''''Bunun içinde bir hayalimiz var. Yazabildiğimiz bir destan varsa bu yıl sene dedik. Çünkü ortalarda değiliz. Herkesin küme düşme garantisi ile baktığı bir takımız. Ama oyuncularımla bir şeye inandırdık. Boluspor maçında da bunu göstermek istedik. Skordan çok futbolcuların göstermiş olduğu inançlı, dirençli ve cesurca mücadele bizim için her zaman çok önemliydi. Skorun değil sonucun önemli bir maç olduğuna inandırdık. Zaten sonucunda kendisinden geleceğini tüm sporcu arkadaşlarım biliyordu. Düşündüğümüz gibi bir maç geçti'''' 

İkinci yarı geri çekilip kontra atağı denediklerini kaydeden Göksu, ''''Üç tane de bulduğumuz çok net pozisyon var. Bu beraberliğin yetmediğini futbolcu arkadaşlarımda biliyor. Sevinçliyiz ama o kadar da üzüntülüyüz. Çünkü biz her maçı üç puan hedefle çıkıp o şekilde bitirmek zorundayız. Eğer bir şeyleri başarmak istiyorsak. Boluspor lig''in en iyi takımlarından bir tanesi. Şimdiye kadar oynadığımız dört takım arasında sayabilirim. Bulunduğu yeri hak etmiyorlar. İsim olarak baktığımız da çok iyi futbolcular var. Özcan hocam kısa sürede toplayıp takım olarak çok iyi yere getirecektir. Bugün çok daha istekli ve dirençli bir takımdık. Puan puandır. Her takım bizim için önemli. Özcan hocama ve futbolcu arkadaşlarına başarıla diliyorum'''' diye konuştu.

 

 

1686 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059237957000732