CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK

20 Aralık 2021

2 sezondur Boluspor’un ürün tedarikçisi Diadora Türkiye Distribütörü ve Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’un Samsun’da bulunan şirketini ziyaret ederek...

2 sezondur Boluspor’un ürün tedarikçisi Diadora Türkiye Distribütörü ve Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’un Samsun’da bulunan şirketini ziyaret ederek şirket ve takım sporları ürünlerinin hazırlanış sürecini Samsun’da kayda aldık.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Firma ziyaretimizde Metsspor takım Sporları Yetkilisi Cemal Celayır ve Metsspor Medya İşleri Sorumlusu Mustafa Can Aygün firma hakkında önemli bilgiler verdi.

2004 yılında Samsun’da kurulan ve yaklaşık 230 çalışanı bulunan Metsspor, takım sporları ürünleri denilince ilk akla gelen firmaların arasında yer alıyor. Samsun’da ziyaret ettiğimiz Metsspor firmasının tasarımdan, baskıya, dikimden, paketlemeye giden yolculuğunu gözlemledik.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’un sahibi olduğu firma tekstil kategorisi ürünlerinde kullandığı kumaşlar, Uluslararası kumaş standartı Oeko –Teks onaylı olup, Perakende ve toptan spor mağazalarına, okullara, üniversitelere, devlet kurum ve kuruluşları ile birçok amatör ve profesyonel spor kulübüne kaliteli hizmet vererek adından sıkça söz ettiriyor. Bolu’da ise Diadora’nın distribütörlüğünü üstlenen Abant Spor mağazası sahibi Ümit Yıldırım’da birçok takımla kontakta kalarak çalışmalarını sürdürüyor.

“Birçok takımla çalışıyoruz”

2004 yılında Samsun’da kurulduklarını ve yerli ve yabancı bir çok takıma ürün tedariki sağladıklarını belirten Metsspor Medya İşleri Sorumlusu Mustafa Can Aygün; “Bizim Metsspor firmamız 2004 yılında Samsun’da kuruldu. Şuan hem yurt içi hem de yurt dışı satışları yapıyoruz spor giyimi, aksesuarları üzerine. Şuan yurt içinde birçok takımla çalışıyoruz. Spor Toto 1.ligde Boluspor, Denizlispor, Ankaragücü gibi takımlarla çalışıyoruz. Yine Sakaryaspor, Hekimoğlu Trabzon gibi takımlarla çalışıyoruz” dedi.

“Spor ürünleri denilince akla Metsspor gelmeye başladı”

Spor ürünleri denilince akla Metsspor geldiğinin altını çizen Aygün; “Özellikle bu sene geçen seneye nazaran takım sayımızı bir hayli artırdık. Bu sefer iş yükümüzde arttı. Buna bağlı olarak bizimde tempomuz arttı. Dışarıya karşı hem ismimiz hem yaptığımız işler dışarıda biraz daha ilgi çekmeye başladı. Bu sayede Metsspor kendini göstermeye başladı Türkiye’de. Tanınmaya başladı. Spor ürünleri denilince akla Metsspor gelmeye başladı” şeklinde konuştu.

“Yurt dışında 32 tane farklı bağlantılarımız var”

Yurt içinde takımların yanı sıra yurt dışında da ciddi kulüplerle çalıştıklarını belirten Aygün; “Şuan pazarın belirli bir yüzdesine artık Metsspor sahip. Hem yurt içi hem de yurtdışı satışlarımız var. Yurt dışında 32 tane farklı bağlantılarımız var. Burada da yine satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Samsun’da bir üretim binamız var. Satış binamızda yine Samsun’da. Türkiye’nin çoğu ilinde bayilerimizde var. Bayilerimizin kanalıyla beraber satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün üstüne koymaya devam ediyoruz” dedi.

“Yönetim Kurulu Başkanımız Fazlıhan Carus, istihdam konusunda gayet güzel adımlar atıyor”

Aygün, Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’un Türkiye’de çalışan kişilere büyük istihdam sağladığını vurgulayarak; “220’ye yakın bir çalışan sayımız var. Bu sayı da gün geçtikçe artmakta. Bu konuda özellikle Yönetim Kurulu Başkanımız Fazlıhan Carus, istihdam konusunda gayet güzel adımlar atıyor. Samsun’da çok güzel bir iş kapısı oluyor insanlara” ifadelerini kullandı.

“Profesyonel ekibimiz koleksiyonumuzu hazırlıyor”

Yeni sezonda daha çok takımla çalışmak için temaslarını sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Aygün; “Çalıştığımız marka Diadora. Bu lisanslı bir İtalyan markası. Bizde bunun takım sporlarının Türkiye distribütörüyüz. Biz her sene başından sene sonuna doğru bir koleksiyon belirliyoruz. Bu koleksiyonunun içinde tişörtler oluyor, eşofman takımları oluyor. Bunların tasarımları hazırlanıyor. Bizim profesyonel tasarım ekibimiz tarafından. Yeni sezona daha sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Daha çok takımlarla çalışma hedefi içindeyiz. Önümüzdeki dönemde yeni sezon ürünlerimiz çıkacak” dedi. 

CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK
CARUS’UN HEDEFİ ÇOK BÜYÜK

731 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077561140060425