Cavit Demir "Ben Bolu'da Doğdum"

14 Kasım 2013

Boluspor Başkan Vekili Cavit Demir, son günlerde kendisi ile ilgili kamuoyunda çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Demir, Bazılarının bizimle ilgili başka hesapları olabilir....

Boluspor Başkan Vekili Cavit Demir, son günlerde kendisi ile ilgili kamuoyunda çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Demir, Bazılarının bizimle ilgili başka hesapları olabilir. Ben Bolu'da doğmuşum. Kişilerin benimle hesabı varsa farklı yapsınlar. Bunu isteyen istediği şekilde yapabilir. Yeter ki Bolusporumuz zarar görmesin' dedi. 

 

Geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında şahsı adına çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Boluspor Başkan Vekili Cavit Demir; 'Başkanımız her şeyi açıkladı. 3 puanlı bir ligde devam ediyoruz. Boluspor asla hedeflerinden şaşmış değil. Geçtiğimiz sezondan Konyaspor örneğini verdi. İyi oynadığımız maçlarda kötü puanlar aldık ama biz inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece Boluspor hedefine ulaşacaktır. Benim şahsımla ilgili basında birçok haberler çıkıyor. Bunların çıkması da normal. Belki insanların farklı hesapları olabilir. Ama ben, Bolu'da doğmuşum ve 12 yıl Ordu'da yaşamışım, 26 yıldır Bolu'dayım. Eşim Bolulu. Ben Boluluyum, çocuklarım Bolu'da doğdu. Yatırımlarımın çoğunluğu Bolu'da, bunları yapmaya da devam edeceğiz. Kişilerin benle hesabı varsa farklı yapsınlar. Boluspor kulübü üzerinden yâda sağdan soldan aynı şeyleri televizyonlara çıkarak haber yapmaları son derece yanlış. İsteyen istediği şeyi yapar. Önemli olan bizim Boluspor'umuz zarar görmesin. Farklı yönlerden beni eleştirsinler. Kavgayla hiçbir yere varıldığını bu zamana kadar ben hiç görmedim. Bir yerde huzur varsa mutluluk vardır. Bir yerde huzur varsa başarı vardı. Birlik ve beraberlik içinde olursak daha çabuk hedeflere ulaşılır. 3 gün önce yönetim yenileniyor, 3 gün sonraki maçta yönetim istifa deniyor. Bunlar bizim taraftarımıza yakışmıyor. Bunu tüm taraftarlarımıza mal etmemek lazım, bazı kendini bilmezler olabilir.'

 

BOLUSPOR YÖNETİM KURULUNDAN AYRILIRIM

Bu haberlerin, hangi maksatta yapıldığını bir gazeteci olarak sizler daha iyi biliyorsunuz. Bizden önceki Boluspor kulüp başkanı Abdullah Abat Bey, Necip Çarıkçı Bey, Emin Semercioğlu Bey, desinler ki 'Cavit Bey yanlış yapmıştır. Boluspor'a zarar vermiştir' bu başkanlarımızdan herhangi biri bunu derse ben bugün Boluspor yönetim kurulundan ayrılırım.

 

BU LİGİN EN İDDİALI TAKIMI GELİYOR

Basketbol takımına da destek verilmesi gerektiğini ifade eden Cavit Demir, 'Bu sene yine Basketbol takımımız çok iyi gidiyor. Biz istiyoruz ki, tüm seyircilerimiz ve ailelerimiz doldursun. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçta salon tıklım, tıklım olsun. Ligin en iddialı takımı geliyor. İnşallah bu maçı da alabilecek güce sahibiz. Ama tek eksik noktamız taraftarımız bizleri yalnız bırakmasın salonu tıklım, tıklım doldursun istiyoruz' diye konuştu.

 


4196 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063962936401367