Cihat'ın Arslanları

11 Aralık 2011

Sonucu merakla beklenen Boluspor Karşıyaka karşılaşmasında ilk yarıda Alp Ergin'in attığı kafa golü ile sahadan Boluspor üç puanla ayrıldı. Karşılaşmanın...

Sonucu merakla beklenen Boluspor Karşıyaka karşılaşmasında ilk yarıda Alp Ergin'in attığı kafa golü ile sahadan Boluspor üç puanla ayrıldı. Karşılaşmanın sonuna kadar bir dakika bile susmadan takımını destekleyen taraftar galibiyetin mimarlarındandı.

 

Karşılamaya hızlı başlayan Boluspor ilk dakikalarda oyunun kontrolünü alına aldı. Ayağa toplar oynayıp Karşıyaka kalesine gitmeye çalışırken Maraton tribünün önünde kazanılan faul atışında Cafercan topun başına geçerek serbest atışı kullanan oyuncu oldu. Ceza sahasına süzüle süzüle gelen topta Alp Ergin topu kafa ile Karşıyaka ağlarına göndererek Boluspor'u 4. dakikada 1-0 öne geçirdi.

 

Golden sonra tamamen rahatlayan Boluspor arka arkaya geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Dış şutlarla da farkı açmak isteyen ekibimizde Caner Ağca'nın sert şutunu Kaleci Bülent Ataman iki hamle'de topu kontrol etti.

 

İlk yarı Boluspor istediği sonucu alırken İkinci yarıda sağ kanattan gelişen ataklarda Onur Türk bir türlü istediği gole kavuşamadı. Sağ kanat da etkili olan Onur Karşıyaka sol bekine zor anlar yaşatması da taraftardan alkış aldı.

 

Karşılaşmada ikinci golü bir türlü bulamayan ekibimiz Veysel Cihan'la mutlak bir gol pozisyonundan yaralanamadı. Defansın arkasına sarkan topta topu göğsü ile kontrol eden tecrübeli oyuncu düzgün bir vuruşla topu kaleye gönderirken top az farkla auta çıktı .  

 

Son dakikalarda  Karşıyaka uzun toplarla Boluspor kalesine gelmeye çalışsa da Kırmızı beyazlı defans oyuncular ve kaleci Atacan kalesinde hata yapmayınca Karşıyaka forvet elamanlarına göz açtırmadılar.

 

Hafta başından  bu yana sonucu merakla beklenen Boluspor Karşıyaka maçında teknik direktör Cihat Arslan'ın oyuncuları sahada savaşırcasına aldıkları 3 puanla üzerlerindeki kara bulutları dağıttılar.

 

Boluspor: 1 - Karşıyaka: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel , Bülent Gökçü , Cemal Bingül

Boluspor: Atacan , Hakan , Onur Bektaş  (Dk. 51 Emre Toraman ), Cafercan  (Dk. 86 Gencer ?), Caner , Fatih , Cemil , Onur Türk , Veli , Veysel , Alp  (Dk. 71 Erman )
Karşıyaka: Bülent , Özgür Bayer , Taha  (Dk. 41 Erhan Şentürk ), Şaban , Özgür Can Özcan  (Dk. 67 Erdi ), Turgay , Murat , Özgür Yıldırım , Ufukhan , Akeem Oriyomi  (Dk. 56 Serdar ), Erhan Kavak
Gol: Dk. 4 Alp (Boluspor)
Sarı Kartlar: Dk. 39 Onur Bektaş (Boluspor),  Dk. 28 Ufukhan, Dk. 90 Bülent (Karşıyaka)

 


3833 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2222900390625