Çok Farklı bir Yönetimle göreve Talip Oldum

24 Mayıs 2012

Boluspor Başkan yardımcısı Abdullah Abat bugün kulüp binasında yaptığı basın açıklamasıyla resmi olarak adaylığını açıkladı. Abdullah Abat, 'Bundan sonra ben...

Boluspor Başkan yardımcısı Abdullah Abat bugün kulüp binasında yaptığı basın açıklamasıyla resmi olarak adaylığını açıkladı. Abdullah Abat, 'Bundan sonra ben yok biz varız. İlk etapta ekonomik sıkıntıları çözeceğiz' dedi. İşte Abdullah Abat'ın açıklmaları:

Bilindiği üzere Boluspor Futbol Takımı 2011-2012 sezonunu günahıyla sevabıyla 7.sırada tamamlamıştır. Hepimizin yaşamak istemeyeceği birtakım sıkıntılardan sonra yönetim kurulumuz 2 Haziran 2012 de olağanüstü kongreye gitme kararı almıştır.

Türkiye 1.Ligine yükseldiğimiz 2006-2007 sezonundan bugüne kadar her sezon takımımız değişik umutlar ve heyecanlar yaşatmıştır. Şahsım 7 yıldır bu kulüpte yönetim kurullarında kesintisiz olarak değişik görevlerde bulundum. Bu süre zarfında değişik yol arkadaşlarım ve başkanlar ile çalışırken hiçbir menfaat gözetmeden sadece bize saf ve temiz gönüllerini vermiş gerçek taraftarlarımızın beklentilerini boşa çıkarmamak adına maddi ve manevi elimden gelen tüm desteği ve hizmeti verdim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; kamuoyu nezdindeki gerek taraftarlarımızın, gerek mevcut yönetimdeki arkadaşlarım gerekse yönetim kurulu dışındaki arkadaşlarım, ağabeylerim ve işadamlarımızın esnafımızın, bürokratlarımızın ve seçilmişlerimizin bana duydukları güven ve teveccühten dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Şu andan itibaren bizim görevimiz şahsım ve ekibimin bu şanlı bayrağı devralıp ileriye taşımaktır. İşte bugün burada 2 Haziran 2012 tarihinde ben değil biz olarak Boluspor Kulübü Başkanlığına aday olduğumu resmen açıklıyorum.

Bu göreve talip olduktan sonra göreve gelme halinde içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları aşmak sportif başarıda sürekliliği sağlamak etkin ve sürekli ekonomik gelir kalemlerini hazırlamak için yoğun bir çalışma başlatacağımızı belirtmek isterim. Altyapıya önem vererek 4-5 yıl içinde verimli hale getirerek gerek A takımımız gerekse diğer takımlar için futbolcu yetiştiren bir kulüp olma yolunda ciddi adımlar atacağız.

Boluspor Kulübü Bolu Halkı'nındır. Bu kulübün gerçek sahibi binlerce taraftarımızdır. Bu şanlı görev bir yerlere yükselme statü kazanma ticari başarı elde etme makamı

değildir.Boluspor başkanlığı bir bayrak yarışıdır bir hizmet yarışıdır.1965 yılından beri bu bayrağı taşıyan tüm başkanlarıma ve yönetimlerine sevgi,saygı ve şükranlarımı sunuyorum.Bizler göreve gelmemiz halinde bu bayrağı en doğru ve güzel şekilde taşıyarak zirvede yer almasını sağlayacağız.Zamanı geldiğinde de hiçbir atraksiyona ve orta oyunlarına gerek kalmadan devredeceğiz.

 

 

2397 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.20427107810974