Dayatma İle Kimse Transfer Yaptıramaz

8 Mart 2012

Boluspor Yönetim Kurulu üyesi Genel Sekreter Seçkin Kavarna Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinde basın mensuplarına derinlemesine bir değerlendirme yaptı. Seçkin Kavarna'nın...

Boluspor Yönetim Kurulu üyesi Genel Sekreter Seçkin Kavarna Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinde basın mensuplarına derinlemesine bir değerlendirme yaptı.

Seçkin Kavarna'nın yaptığı açıklamada geçmişolduğumuz günlerde yapılan açıklamalarda iddia edilen tüm sorulara açıklık getirdi.

Tesislerde gidişatın değerlendirildiği toplantıda gazetecilerin karşısına çıkan isim Genel Sekreter Seckin Kavarna  yaptığı açıklamaları toplantıya damgasını vurdu.

Boluspor'un son beş haftadır galibiyete hasret kalması ve zirveden uzaklaşması üzerine yönetim kurulu basın toplantısı düzenlendi. Tesislerde yapılan toplantıya çok sayıda gazeteci katılırken, basın mensuplarının karşısına Genel Sekreter Seçkin Kavarna geçti. Konu, Boluspor'un ligde gidişatıydı ancak yapılan yönetim kurulu açıklamasından sonra gazetecilerin soruları öne çıktı.Son günlerde yönetici Ervani Alemdar'ın açıklamaları gündemi sarsarken, bir başka eski yönetici Recep Aydoğanlı'nın da verdiği yanıt günlerce konuşuldu. Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Seçkin Kavarna, bütün sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Kavarna tarafından yapıla açıklama şu şekilde.

 Değerli Bolusporseverler,

Biz Boluspor Yönetimi olarak bu göreve 3 yıl çalışma azmi ile geldik. Ancak, bu kararı aldığımızda esas amacımız ekonomik yapıyı düzeltmek ve takımıgidebildiği en iyi noktalara taşıyabilmekti. Burada yönetim kurulu olarak bir görev dağılımı yaptık. Transfer Komitesi görevine Necip ÇARIKCI, Osman Fevzi Gürsoy,Erdal Gören,Hüseyin Kayalıoğlu,Dursun Kayman,Aydın Oskay,Ervani Alemdar,Ercan Albayrak ve Abdullah Abat seçildiler.

Sezon başında teknik direktör olarak transfer komitemizin yapmış olduğu çalışma sonucunda oy çokluğu ile Cihat Arslan ile çalışmaya karar verildi. Sonrasında başlatılan kadro oluşumunda ise yine transfer komitemiz, Cihat Hocamızın da görüşlerini alarak transfer çalışmalarına başladılar.Bu transfer çalışmalarında toplantılara katılmayan arkadaşlarımızın olduğu zamanlarda bile başkanımız Necip ÇARIKCI onları telefon ile arayarak görüşlerini sordu.Şunu da belirtmek isteriz ki, bizim istediğimiz doğrultusunda eski yönetici arkadaşlarımızdan bilgi ve yardım anlamında görüşmelerimiz olmuştur.Ama yönetim kurulumuzun dışında hiç kimse bize, bizim isteğimiz olmadan dayatma ile transfer yaptıramamıştır.

Sezona başlamamızın 15. Haftasına kadar hem oynanan oyun kadar hemde gelecek için ışık görmememiz sebebi ile Karşıyaka maçı sonrasında,Cihat Arslan'ın Başkanımıza ve yönetimimize yapmış olduğu açıklamalar bile göz önüne alınmayarak ,görevine son verme kararını yönetim kurulu toplantımızda aldık.

Bu toplantıda bu karar toplantıya katılan 35 üyenin 32'si gitsin 2'sinin çekimser ve 1 arkadaşımızın kalsın şeklinde sonuçlanması ile alınan bir karardır.Alınan bu kararın kesinlikle başkanımızın kendi başına almadığınıaçıkça göstermektedir.

Daha sonra transfer komitemiz çeşitli hocalar ile görüşerek, hem maddi yapımızın bozulmaması hem de Özcan Hocamızın son 2 yıldır almış olduğu başarılar göz önüne alınarak Kendisi ile anlaşmaya transfer komitemizin katılımı ve oy birliği ile karar verilmiştir.

Bundan sonraki ara transfer döneminde Özcan hocamızın da görüşleri alınarak transfer komitemiz Ekonomik ve hedefe gitme yönünüde düşünerek, gitmesi ve gelmesi düşünülen futbolcuların transfer çalışmalarına başlamıştır.Bu çalışmalar sonucunda eksik gördüğümüz mevkilere transferler yapılmıştır.Yine bu transferler de transfer komitemizin ortak kararlarıdır.Gündemde kulübümüzden giden bazı futbolcuların isimleri sıkça konuşulmaktadır.Bu futbolcularımızın bazıları kendi istekleri doğrultusunda ayrılmıştır.Gönülsüz bir futbolcunun hiçbir zaman Boluspor da yeri yoktur.

Göztepe maçından sonra taraftarlarımızın Başkanımızı ve yönetimimizi istifaya davet etmeleri üzerine istifa ve genel kurul kararı alınmış ama yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın istifa kararını doğru olmayacağını ama Mayıs ayında genel kurul kararı alınmasının Boluspor Menfaatleri için gerekli olduğunu ifade etmeleri üzerine Yönetimimizin aynı şekilde devam etme kararı alınmıştır.

Göztepe maçında sonra başkanımızın yaptığı açıklamalarda ''Boluspor'un yeri 2. Ligdir'' sözleri kamuoyunda yanlış anlaşılmıştır.Başkanımız bu açıklamayı,Ekonomik anlamda bir karşılaştırma yapmıştır.Bolusporun yeri taraftarı ,basınıve kulüp anlayışı ile süper lig dir.

Bizde biliyoruz ki Bolusporun her dönem 4-4 buçuk trilyon ek kaynak yaratması gerekmektedir.Bu da çok değerli esnaflarımızın,taraftarlarımızın katkıları ile her dönem karşılanmaktadır.Boluspor belki lig anlamında hedeflerine ulaşamamış gibi görünse de hala daha iddiasını devam ettirmektedir. Esas başarı heyecanların kaybedilmemesi ve Bolusporun ekonomik anlamda küme düşmemesidir.

Değerli BolusporseverlerBolusporumuz hala daha şansını devam ettirmektedir. Eğer Bolusporluluk ruhunu sahaya camia olarak yansıtırsak başarılı olmaşansımız fazladır. Bu konu da da değerli taraftarlarımızdan ve basınımızdan destek beklemekteyiz.

Saygılarımızla

Boluspor Yönetim Kurulu

2301 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.088312864303589