DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1

2 Mayıs 2016

Boluspor, PTT 1’inci ligin 32’inci haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada Denizlispor’a 3-1 mağlup oldu. Küme düşmeme mücadelesi veren Denizlispor’u galibiyete taşıyan golleri Recep, Leandro ve Şevki attı. Boluspor’un tek sayısını 75’inci dakikada Emre Kılınç attı. Boluspor, Denizlispor karşısında istediği sonuçları alamayınca sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, aldığı mağlubiyetle 39 puanda kalırken, Denizlispor puanını 33’e yükselterek küme kalmak için tekrar umutlandı.

BOLUSPOR’DAN SÜRPRİZ KADRO

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke Denizlispor karşısına, Erdi Yokuşlu, Luiz Henrique, Hasan Hatipoğlu, Fatih Turan, Hüsnü Başkurt, Cumali Bişi, Orhan, Alvin Fortes, Emre Kılınç, Ivanovski, Tevfik Köse on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Melih Ağa, Adem Alkaşi, Emrullah, Sebastian, Anco Jansen, Yusuf Emre, Ozan Karabacak yer aldı.

Ev sahibi takım Denizlispor ise Boluspor karşısına, İsmail, Veli, Serkan, Kerem, Leandro, Genkov, Şevki, Recep Niyaz, Furkan, Cenk Ayhan Tuna Üzümcü on biri ile çıktı.

TEKKE’DEN BÜYÜK REVİZYON

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fatih Tekke, Denizlispor maçına yedek ve genç ağırlık oyunculardan kurulu kadro ile çıktı. Tekke, kaleci Soner Şahin’in yerine Erdi’ye, kaptan Âdem Alkaşi’nin yerine Fatih Turan’ı, Özgür Özkaya’nın yerine de Hüsnü Başkurt’u ilk on bire aldı. Genç teknik adam ayrıca orta alanda Yusuf Emre’nin yerine Cumali Bişi’ye, Alican Karadağ’ın yerine Orhan Gülle’ye, Anco Jansen’in yerine de Alvin Fortes’e görev verdi. 

DENİZLİSPOR’DAN PEŞ PEŞE GOLLER

Karşılaşmaya Denizlispor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 5’inci dakikasında Denizlispor karşısında ilk tehlikeli pozisyonunu yakaladı. Fortes, ceza sahasına girmeden sert vurdu, top az farkla üstten auta çıktı. Maçın ilk 10 dakikasında her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Maçın 14’üncü dakikasında Denizlispor gole çok yaklaştı. Genkov’un kafasıyla yükselttiği topa aynı şekilde kafasıyla ağlar göndermek isteyen Recep’in vuruşuna Erdi müdahale etti. Pozisyonun devamında maçın hakemi Recep’in faul yaptığını işaret etti. Denizlispor, maçın 29’uncu dakikasında gole çok yaklaştı. Leandro, ceza sahasına girmeden ortaladı. Ceza sahası içinde topa çok sert vuran Recep’in vuruşunu Erdi güçlükle kornere çeldi. 30’uncu dakikada ev sahibi takım Denizlispor golü buldu. Gelişen atakta ceza sahası önünde topla buluşan Recep’in sert ve düzgün vuruşu Boluspor savunmasına çarpıp Erdi’nin sağından ağlarla buluştu. Denizlispor, bu golle Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Denizlispor, 32’inci dakikada 2’inci golü buldu. Ani gelişen Denizlispor atağında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Leandro yerden yaptığı vuruşla aradaki farkı 2’ye çıkaran golü takımına kazandırdı. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısını Denizlispor, Boluspor karşısında 2-0 üstün tamamladı.

TEKKE’DEN PEŞ PEŞE DEĞİŞKLİKLER

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, ilk oyuncu değişikliğini ikinci yarının başında yaptı. Orhan Gülle oyundan çıktı, Yusuf Emre oyuna dahil oldu. Ev sahibi takım Denizlispor, ikinci yarıya 2-0’ın verdiği rahatlıkla başladı. Maçın 58’inci dakikasında Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Fortes oyundan çıktı, Jansen oyuna dahil oldu.

BOLUSPOR GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın 67’inci dakikasında Boluspor gole çok yaklaştı. Yusuf Emre’nin ara pasında Tevfik kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tevfik’in vuruşunu kalesi ayaklarıyla çeldi. Boluspor 70’inci dakikada gole bir kez daha çok yaklaştı. İvanovski ceza sahasına girmeden düşürüldü. Hakem serbest vuruşa hükmetti. Topun başına geçen Yusuf Emre’nin vuruşunu kaleci İsmail, güçlükle kornere gönderdi. Boluspor, 75’inci dakikada golü buldu. Tevfik, tek topta Emre’yi gördü. Emre’nin sert şutu Denizlispor fileleri ile buluştu. Boluspor, 75’inci dakikada skoru 2-1’e getirdi.

DENİZLİ’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Bu golün 2 dakika sonrasında Denizlispor 3’üncü golü buldu. Fatih Turan’ın ofsaytı bozdu, Şevki kaleci Erdi ile karşı karşıya kaldı. Şevki, düzgün bir vuruşla topu 3’üncü kez Boluspor fileleri ile buluşturdu.

JANSEN, DİREĞE TAKILDI

Boluspor son oyuncu değişikliğini 79’uncu dakikada yaptı. Emrullah oyuna girdi, Hüsnü oyundan çıktı. Boluspor, 86’ıncı dakikada gole çok yaklaştı. Yapılan ortayı iyi takip eden Jansen’in kafa vuruşu yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. Boluspor bu dakikada mutlak bir pozisyondan sonuç alamadı. Karşılaşmanın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, deplasmanda Denizlispor’a 3-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, aldığı mağlubiyetle 39’da puanda kaldı. Denizlispor ise, aldığı galibiyetle puanını 33’e yükselterek kümede kalma yolunda umutlarını son haftalara bıraktı. Ligde hedefi kalmayan Boluspor’da, kırmızı beyazlı oyuncular oynadığı futbolla umut vermedi. Boluspor, PTT 1’inci ligin 33’üncü haftasında kendi sahasında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. 

DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1
DEĞİŞİKLİK YOK ! 3-1

2357 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071007013320923