Deneyimini Konuşturdu

6 Şubat 2017

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 19. Hafta karşılaşmasında Kazan BLD. takımını mağlup etti. Pursaklar karşılaşması öncesi önemi büyük olan karşılaşmadan Bolunun Sultanları 3 – 1 galip ayrıldı. Maçın 2. Setinda Baş Antrenör Bülent Ütün yaptığı itiraz sonrasında diskalifiye edildi ve yerine Bolunun deneyimli Antrenörlerinden Behçet Erdoğan geçti, Yrd. Antrenör Erdoğan takımı galibiyete taşıdı.

Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı deplasmanda oynadığı Kazan BLD. karşılaşmasından galibiyet ile ayrıldı. Ligde 19. Hafta mücadelesine Ankara temsilcisi Kazan BLD. karşısında çıkan Sultanlar üstün oyunu ile müsabakadan 3 – 1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci setinde dizilim hatasından dolayı Belediyespor’un sayıları silinince sinirlenen ve uzun süre itirazlarına devam eden Antrenür Bülent Ütün karşılaşmadan Diskalifiye edilince yerine Bolunun deneyimli Antrenörlerinden Behçet Erdoğan geçti. Yrd. Antrenörlük görevinde olan Erdoğan takımın başına geçtikten sonra iyi bir çıkış yakalayan Sultanlar sahadan 3 – 1 galibiyet ile ayrıldı.
Karşılaşmada setlerin sonuçları ise şu şekilde yansıdı; play-off yolunda önemli maçlardan biri olan Kazan BLD. maçına iyi bir şekilde başlayan Bolunun Sultanları setin sonunda küçük hatalar yapsa da 1. Seti 27 – 25 önde kapattı ve karşılaşmada 1 – 0 öne geçti. İkinci sete istediği performansta başlayamayan sultanlar ilk teknik molaya 8 – 2 geride girdi. Mola sonrası skor 8 – 4 e geldiğinde maçın Yrd. Hakemi setin başından devam eden dizilim hatası olduğunu söyleyerek Belediyespor’un aldığı 4 sayıyı sildi ve Belediyespor 8 – 0 geri düştü. Hakemin kararına uzun süre itiraz eden Belediyespor Antrenörü Bülent Ütün karşılaşmadan Diskalifiye edilirken yerine Yrd. Antrenör Behçet Erdoğan geçti. Setin devamında hızla toparlanan sultanlar sayı farkını kapatıp eşitliği yakalasalar da ikinci sette 28 – 26 mağlup oldu ve karşılaşmanın skoru 1 – 1 e geldi. Üçüncü sete bambaşka bir Belediyespor sahaya çıkarken setin başından işi sıkıya aldı ve yakaladığı farkı iyi kullanarak setten 13 sayılık fark ile 25 – 12 üstün ayrılırken maçın skorunu ise 2 – 1 e getirdi. Dördüncü sette neredeyse hatasız oynayan Bolunun Sultanları seti 25 – 20 kazanırken karşılaşmanın sonucunu ise 3 – 1 e getirdi.
19. hafta sonucunda 40 puan ile 5. Sırada bulunan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 20. Hafta müsabakasında ise 4. Sırada bulunan ve aynı puanda olan Pursaklar Voleybol İhtisas takımını ağırlayacak. Play-Off yolunda en önemli maçlardan biri olan karşılaşma 8 Şubat Çarşamba Günü saat 15:00 da 17 Temmuz Spor Salonunda oynanacak.      

1716 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.03004002571106