DERBİDE GÜLEN TARAF BOLU BEYİ

15 Mart 2015

TB3L Liginde İlimizi temsil eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Bolu’nun dev adamları Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımımız bugün saat 17.00’de Bolu 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda Düzce Belediyespor’u konuk etti.

TB3L Liginde mücadele eden ve Play-Off’ları garantileyen kırmızı beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımımız Batı Karadeniz derbisinde Bolu 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda Düzce Belediyespor takımını konuk etti.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan kırmızı beyazlı dev adamlar Olcay’ın pota altı sayıları ve takım halinde iyi bir defans oyunu sergilerken ilk periyotu 10 sayı fark atarak  tamamladı.

Karşılaşmanın 2.Periyotun’da Düzce Belediyespor’un dış atışlardan bulduğu üçlükler ile fark kapanmaya başladığı anlarda Olcay Özkundilli son sözü söyledi ve periyotun bitimine 3 saniye kala kendi sahasından attığı atış basket olurken 2.periyot sonunda yine fark 10 sayı olarak kaldı. 51 – 41

Devre arasından sonra dış şutörlerini oyuna süren Düzce Belediyespor bu taktikte başarılı olurken fark iyiden iyiye kapandı. Bolu’nun devleri pota altı ve dış atışlarda ard arda sayılar kaçırırken 3. Periyot sonunda fark kapanmaya başladı. 74-68

Karşılaşmanın Son periyotu ise kıran kırana mücadele ile geçerken Düzce Belediyespor Benç’i aldığı üs üste teknik fauller ile moral bozukluğu yaşarken yine dış atışlarda yüksek bir yüzde ile oyuna ağırlığını koyan Düzce Belediyespor takımına Mehmet Şen Olcay Özkundilli ve Çağdaş Çalış muhteşem 3’lükleri ile cevap verdiler. Özellikle 4.periyotun son dakikaları büyük heyecana sahne olurken Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımımızın basit hatalarını adeta hiç affetmeyen Düzce Belediyespor takımı 4.periyot sonunda Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımımızın kaçırdığı sayı sonrasında  son saniyede 3’lük atışından yararlanamayınca  karşılaşma 5.Periyota uzadı. 95-95

Maç Uzadı!

Karşılaşmanın son periyotunda her iki takımda iyi bir performans sergilerken oyuncularda yorgunluk belirtileri de başladı. Düzce Belediyespor takımının en skorer oyuncusu hafif bir sakatlık yaşarken oyundan düşen Düzce Belediyespor’un bu dez avantajını iyi kullanan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımımız farkı 10 sayıya kadar çıkartırken yine 4.periyotun son bölümlerinde olduğu gibi basit hatalar yaşandı ve skorda yine eşitlik devam etti. Uzatma Periyotunun son 1 dakikası büyük bir heyecana sahne olurken Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımımızda Mehmet Şen’in çaldığı top sonrasında faul atışı kazanması bir anda farkı yeniden 4 sayıya kadar çıkarttı. Karşılaşmanın son saniyesine kadar heyecan üst seviyede olurken Düzce Belediyespor takımı son 1 saniyede atılan 3’lükte sayı bulmasına rağmen karşılaşmayı Bolu’nun devleri  107 – 106 kazandı.

Karşılaşmada "Burak (2), Taylan,(9) Ersan (9) Çağdaş (16), Mehmet (26) Olcay (34) Serkan (3), Mert (2) Erkut (11) Sayı ile oynadılar.

Kaynak : Haber Merkezi

2670 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21577095985413