Dernekler Ayaklandı !

5 Eylül 2012

Hafta sonu süper lig temsilcisi Beşiktaş Jk ile hazırlık karşılaşması yapacak olan Boluspor cephesinde taraftar derneklerinden sert uyarılar geldi. Gün...

Hafta sonu süper lig temsilcisi Beşiktaş Jk ile hazırlık karşılaşması yapacak olan Boluspor cephesinde taraftar derneklerinden sert uyarılar geldi.

Gün içersin de dernekler ardı ardına açıklama yaparken Beşiktaş karşılaşmasının ilimizin ulusal yayın yapan kanalından canlı olarak verilmesine tepki verdiler. Derneklerden yapılan açıklama şu şekilde !

Hodri Meydan !

Son günlerde hafta sonu hazırlık karşılaşmasında Beşiktaş Jk ile oynayacağımız karşılaşma öncesi ne yazık ki bazı spor ve yerel basınının tutumunu görünce bu açıklamayı yapmaya mecbur kaldık.

Bu konunun bazı kesimler tarafından farklı yönlere çekildiğini görmekteyiz.
Kendi çıkarlarınızı değil! Boluspor çıkarlarını düşünmeniz beklenirken yapılan tutumlar son derece yanlıştır.
Boluspor kulübü yöneticilerinin kapı kapı dolaşıp reklam toplamaya çalıştığı, kombine kart satmaya çalıştığı ve kulübe gelir sağlamak amacı ile gece gündüz mesai harcadığı şu günlerde bazı kesimlerin ' Beşiktaş maçı naklen , Kanal ile Beşiktaş Tv arasında anlaşma var ' gibi haberlerin ne yöne çekildiğinin farkında bile olamayan malum kurum ve kişilere son sözümüzü söylüyoruz!

- Malum kanal Boluspor kulübünü tanımalıydı!
- Malum kanal ' Benim şu kadar masrafım olacak.' diyerek anlaşması gereği sadece çekim hakkı olan ve karşılaşmadan 2-3 saat sonra BJK TV 'den yayınlanacak olan bir olayda kendi çıkarlarını düşünmemeli ve masrafının yarısını kulüpten talep etmemelidir!
Yoksa bu konuda sessiz kalmayacağımız gibi GEREK O KURULUŞLARA ve KİŞİLERE CEVABIMIZ ÇOK SERT OLACAKTIR !

Bugüne kadar yapmadığınızı yapın ve artık BOLUSPOR'UN yanında yer alın….

Böyle devam etmeniz durumunda HODRİ MEYDAN DİYORUZ  !

Saygılarımızla

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kamuoyuna…

Son günlerde yeniden meşhur olan bu 'İRLANDALILAR' yine hortlamaya başladı. Koyun can derdinde, kasap ise et. Neymiş efendim Beşiktaş maçı naklen bir tv kanalından verilecekmiş de kulüp izin vermiyormuş! Yahu kardeşim; maçı verecek kanal oturur Boluspor kulübü ile görüşür anlaşır verilir. Anlaşamazsa da verilmez. Yok belgeler konuşuyormuş da falan filan…

 

Boluspor kulübü bu maçın bilet fiyatlarını kombine kart satımına faydası olur düşüncesi ile yüksek tuttu. Belki insanlar bu maç vesilesi ile 300-500 fazladan kombine alır diye düşünüldü. Bunun neresi yanlış? Kaldı ki satılmazsa da taş atıp da kolumuz mu yorulmuş olur? İyi niyet ile yapılan bu açıklamalardan sonra,saygıdeğer Bolu yerel basınından bazı zatlar bilet fiyatlarının yüksekliğinden tutunda naklen yayın işene kadar duruma el attılar. Biz; taraftarları ilgilendiren bu konularda, sessizliğimizi korurken, millet gelin güvey oldu.Maçı yayınlayıp reklam yapacak olan,hatta belki reklam alıp para kazanacak olan malum Tv kanalı. Maça gelecek sayısında olacak ciddi azalma ve satılamacak olan kombineler sebebiylede zarar edecek olan Boluspor kulübü. Basın da Boluspor'un yanında duracağına geçmiş karşı tarafa… Herkes aklını başına alsın! Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu zamanda köstek olmayın yeter. Sizlerden birşey bekleyen yok! Rant kapısına çevirdiğiniz BOLUSPOR ismini rahat bırakın!

SÖZÜN ÖZÜ…
İş bu şekilde yokuşa sürülmeye devam eder ise bizlerde bu tv kanalına ve yandaşı basın kuruluşlarına gerekli tepkiyi, gerekli yer ve zaman da vereceğimizi alanen bildiririz.

 

Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği

 

2063 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077481985092163