Direkten Döndük 1-1

31 Ağustos 2013

Boluspor deplasmanda 1 puanla dönüyor. Gaziantep Belediyespor maçına puan ve puanlar için  giden ekibimiz ilk yarıyı önde kapamasına rağmen ikinci yarının ortalarında...

Boluspor deplasmanda 1 puanla dönüyor. Gaziantep Belediyespor maçına puan ve puanlar için  giden ekibimiz ilk yarıyı önde kapamasına rağmen ikinci yarının ortalarında defansta bir anlık hata sonrası kalesinde golü görmekten geri kalmadı. Kırmızı beyazlı ekibimiz Dimitrov ile öne geçerken Erhan Şentürk'ün golüne engel olamayınca maçın sonunda bir puana razı oldu.

Boluspor deplasmanda oynadığı maça hızlı başladı. Arka arkaya geliştirdiği ataklarda sonuç alamazken maçın hemen başlarında bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile iptal oldu.

Kırmızı beyazlılar karşılaşmaya oldukça istekli başladı. Rakip kalede sürekli gol arayan Boluspor, rakibine oranla sahada daha istekli oynayan taraf oldu. Ev sahibi Gaziantep Belediyespor ise yakaladığı kontra ataklarla kırmızı beyazlılara zor anlar yaşattı.

İlk yarım saatlik zaman diliminde kırmızı beyazlılar rakip kalede etkili olan tarat oldu.  Boluspor özellikle iki kanatta Emre ve Dimitrov'un bindirmeleriyle Gaziantep Belediyespor kalesinde etkili oldu. İlk yarının son 15 dakikalık bölümünde baskısına artıran Boluspor, İskender ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Bu ataktan sonra baskısını iyice hissettiren kırmızı beyazlılar aradığı golü ilk yarının uzatmada dakikalarında buldu. Sağ kanattan Dimitrov ile  en direkt  serbest vuruş kullanan kırmızı beyazlılar yıldız oyuncunun, Fatih Şen ile paslaşarak kullandığı vuruş Gaziantep Belediyespor defansına da çarparak, Belediyespor ağlarına gitti bu golle kırmızı beyazlılar soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahihi takımın teknik direktörü Suat kaya, Erhan Şentürk'ü oyuna alarak hücum gücünü artırdı.  Orta saha şeklinde geçen karşılaşmanın 52'nci dakikasında ev sahibinin golü geldi. Kırmızı beyazlıların bir anlık defans hatasını iyi değerlendiren Erhan Şentürk, karşılaşmada beraberliği getiren isim oldu.

Bu golle birlikte her iki takımda skoru korumaya yönelik oyun oynayarak, zaman zaman rakip kalelerde pozisyon buldu. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci yarısında Boluspor'dan Cemil Vatansever ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Boluspor ligin 4'ncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 1 - Boluspor: 1

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Murat Türker, Mehmet Şahan Yılmaz, Mehmet Kapluhan

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Onur Bulut, Cihan Can, Ali Sakal, Kenan Aslanoğlu, Ramazan Altıntepe (Dk. 79 Emrah Kol), Deumi, Ahmet Devret, Serdar Deliktaş, İbrahim Ferdi Coşkun (Dk. 46 Erhan Şentürk), Konan (Dk. 73 Ali İmren), Erkam Reşmen

Boluspor: Atacan Öztürk, Zlatkov, Fatih Şen, Cemil Vatansever, İskender Alın, Dimitrov, Harun Arslan, Emrah Metoğlu (Dk. 90 Dixon), Emre Kılınç (Dk. 76 Çağrı Yarkın), Muhammet Sercan Türkeri, Alp Ergin (Dk.Alican Karadağ)

Goller: Dk. 52 Erhan Şentürk (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor),  Dk. 45 Dimitrov (Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 88 Cemil Vatansever (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 20 Ali Sakal, Dk. 39 Erkam Reşmen, Dk. 64 Ahmet Devret (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor),  Dk. 71 Fatih Şen, Dk. 77 Dimitrov (Boluspor)

 


2090 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.097500085830688