Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde

31 Aralık 2015

Alt yapıya verilen önemi şöyle bir hatırlayacak olursak dün verilen emekler bu gün meyvesini veriyor.

Son hafta yapılan Malatyaspor maçında sezon başında yapılan transferlerden Eren Aydın, Ofere, Belle, Peter Janda, Noyan Öz,  Jonathan Reis’den verim alamayan Boluspor bu oyuncuların  gönderilmesinin ardından alt yapımızdan çıkan kadroda yer bulan gençlerimizi dikkat çekmeyi başardı. Karşılaşmada forma giyen kendi öz oyuncularımızı söyle bir incelersek yıllar önce plan program çerçevesinde atılan temel bu gün meyvelerini alıyor.

Alt yapıya verilen yıllar önceki önem  Emre Kılınç dönemin başkanı  Necip Çarıkçı zamanında eski antrenörümüz Yılmaz Özen tarafından bünyemize kazandırılırken  Emin Semercioğlu başkanlığında zamanında altyapı sorumlusu  Sefa Meralin ve Genel Kaptan Nedret Yıldız’ın da katkısıyla Levent hoca zamanında A takıma kazandırıldı.

Mehmet Can Işık yine futbol okulu'ndan yetişmiş olup Abdullah Abat zamanında A takıma kazandırılarak bugün A takım kadrosu içinde olduğu dikkat çekiyor. Umut Meraş A2 takımı o zamanki sorumlusu Ali Beykoz üzerinde durarak verdiği raporlar doğrultusunda Ali Beykoz  tarafından yine Abdullah Abat zamanında A takımıza kazandırılarak gecen sezondan buyana A Takım formasını başarı ile terletmeye devam ediyor.

Muhammed Enes Yılmaz o zamanki A2 Antrenörü Hakkı Öztabağ tarafından uzun süre izlenip takibi yapılırken genç oyuncu Sivas Demirspor’dan 2011 yılında Boluspor’ a kazandırılmıştı.

Ligin İlk yarınsın son maçında attığı gol ile kilidi açan Emrullah Yıldırım ise  eski antrenörümüz Hasan Tosun tarafından Başakşehir FK seçmelerinden kaçırılarak Alt yapıya kazandırıldığını söyleye biliriz Alt yapıya verilen önemin bir kez daha ne kadar çok ilerisi için katkı yaptığı şimdi gün yüzüne çıkarken  daha önceki yıllarda yapılan Çalışmaların meyveleri olan oyuncularımız takımımızın zor anlarında katkı yaptıkları dikkat çekiyor.

 

Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde
Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde
Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde
Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde
Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde
Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde
Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde
Dün Atılan Temeller Bugün Gündemde

3026 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.3252170085907