DÜNYACA ÜNLÜ SİTEDE BOLUSPOR FORMASI

12 Mayıs 2021

Beypiliç Boluspor geçtiğimiz sezon forma ve kamp malzemeleri konusunda dünyaca ünlü firma Diadora ile anlaşmıştı. B.Boluspor ve çevre illerdeki birçok...

Beypiliç Boluspor geçtiğimiz sezon forma ve kamp malzemeleri konusunda dünyaca ünlü firma Diadora ile anlaşmıştı. B.Boluspor ve çevre illerdeki birçok takımın forma ve kamp malzemesi tedarikini ise ilimizin genç iş adamlarından Abantspor’un sahibi Ümit Yıldırım yapmakta.

Kırmızı beyazlıların geçtiğimiz sezon giydiği forma dünyaca ünlü forma koleksiyon sitesi classicfootballshirts sitesinde görücüye çıktı. Classicfootballshirts sitesi tarafından paylaşılan gönderide haftanın fırsatları köşesinde Beypiliç Boluspor forması da yer aldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Beypiliç Boluspor formasını dünyaca ünlü sosyal medya sitesi classicfootballshirts sayfasına taşıdı ve tanıtımını yaptı. 429 bin takipçisi bulunan sitede Boluspor’un yanı sıra Juventus, Espanyol, Parma, İnter, Ajax, Chelsea, Arsenal, Everton gibi Avrupa’nın dev kulüplerinin forması yer alıyor.

Dünya’da birçok takımın formalarını paylaşan classicfootballshirts sayfası Türkiye’de bir kaç takımın yanı sıra Boluspor formalarını da sayfasına taşıdı ve fiyat bilgisi verdi.

İtalyan spor markası Diadora’nın, sezon başında Boluspor ile anlaşmasında büyük rolü olan Abantspor sahibi iş insanı Ümit Yıldırım ise spor camiasına desteği her geçen gün artmakta.

“Kalitemizden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Konuyla ilgili acıkmalarda bulunan Abantspor sahibi iş insanı Ümit Yıldırım; “Sezon başında ürün tedarikini yaptığımız Boluspor formamızın dünyaca ünlü sitede yer alması bizi oldukça sevindirdi. Dünyaca ünlü birçok takımın formalarının satışını yapan classicfootballshirts sitesi, Diadora markalı Boluspor formamızı da sitesine ekledi. Abantspor ve Diadora olarak yeni sezon öncesi çalışmalarımız sürüyor. Kalitemizden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

1203 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.091915845870972