DYOREX BOLUSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET

30 Ekim 2022

DyorEX Boluspor, Spor Toto 1.ligin 11.haftasında kendi sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Adanaspor’u 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların tek golünü Naby attı. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 19’a çıkardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

DyorEX Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Adanaspor karşısına; Çağlar, Tugay, Kayamba, Bregu, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Ozan, Bülent onbiri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Selmani, Muhammet, Eray, Balde, Arda, Erdem, Ensar, Burak, Melih, Posmac yer aldı.

Adanaspor ise DyorEX Boluspor karşısına; Hasan, Hakkı, Evren, Roche, Emre, Hüseyin, Hakan, Benasser, Sefa, Burak, Jallow on biri ile çıktı.

İLK TEHLİKELİ POZİSYON DYOREX BOLUSPOR’DAN

Karşılaşmaya Adanaspor başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. DyorEX Boluspor karşılaşmaya daha atak başlayan taraf oldu. DyorEX Boluspor maçın 29.dakikasında gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde oluşan karambolde Tugay çok sert vurdu, kaleci son anda topu çeldi. DyorEX Boluspor’da maçın 30.dakikasında Tugay sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

LANDEL’DEN HARİKA ŞUT

Maçın ikinci yarısına DyorEX Boluspor başladı. İkinci yarıya her iki takımda aynı onbirlerle başladı. DyorEX Boluspor maçın 59.dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Bülent’in uzun pasında sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Landel’in şutu az farkla auta çıktı.

BALDE VE MELİH OYUNDA

DyorEX Boluspor maçın 66.dakikasında iki oyuncu birden değiştirdi. Balde ve Melih oyuna girdi, Bregu ve Ozan oyundan çıktı.

NABY’DEN ALTIN KAFA

DyorEX Boluspor maçın 67.dakikasında golü buldu. Gökhan’ın ortasında ceza sahası içinde kafayı vuran Naby topu filelere gönderdi. Bu golle DyorEX Boluspor, Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. DyorEX Boluspor maçın 84.dakikasında iki oyuncu değikliği daha yaptı. Burak ve Arda oyuna girdi. Gökhan ve Kayamba oyundan çıktı.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca DyorEX Boluspor kendi sahasında Adanspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golü 67.dakikada Naby kaydetti. DyorEX Boluspor aldığı galibiyetle puanını 19’a çıkarıp 3.sıraya yükseldi.

 

 

DYOREX BOLUSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET
DYOREX BOLUSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET
DYOREX BOLUSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET
DYOREX BOLUSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET

667 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04432201385498