Elazığ’ya Giden Yöneticiler Neler Söylediler

28 Ağustos 2016

Boluspor yönetim kurulu Elazığ deplasmanında yalnız bırakmadı. Lig de ikinci galibiyeti alan ve liderlik koltuğunda oturan Kırmızı Beyazlı ekibimizde zorlu maç öncesi Başkan yardımcısı Ahmet Ardahan, Başkan Yardımcısı Metin Kumaş,Bayram Ali Aydoğanlı, futbol şube sorumlusu Sefa Meral,İdari İşler sorumlusu Adil Semercioğlu, Mali Asbaşkan Sabahi Demirbaş Elazığ da karşılaşmayı izleyenler arasın dalardı

Deplasmandan 3 puanla dönen kırmızı beyazlı ekibimiz yoluna devam ederken maça giden yöneticilerinde keyfine diyecek yoktu. Elazığ deplasmanından Boluspor’ u yalnız bırakmayan  Başkan Yardımcısı Ahmet Ardahan,Metin Kumaş,Bayram Ali Aydoğanlı,futbol şube sorumlusu Sefa Meral,İdari İşler sorumlusu Adil Semercioğlu,Mali Asbaşkan Sabahi Demirbaş ilk deplasmanda uğur getirdiler.

Alınan üç puan sonrası kısaca maçı değerlendiren yöneticiler şunları ifade ettiler.

Başkan yardımcısı Ahmet Ardahan sözlerine şöyle devam etti. "İlk deplasman karşılaşmamızdı. Takımımızı bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmak istemedik onlara inanarak buraya geldik oyuncularımız bizi mutlu etti. Güzel bir galibiyet aldılar kendilerini kutluyoruz bu galibiyet tüm Bolu ya armağan olsun" derken Metin Kumaş ise söyle devam etti. "Aferin çocuklara bizi utandırmadılar sıcak bir havada oynamak zor buradan galibiyet almakta zor onlar ama Boluspor takımının ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdiler hepsini tebrik ediyoruz" dedi.

 Ali Aydoğanlı ise  "iki de iki yaptık yola devam oyuncularımız zor bir maç kazandılar 3 puan camiaya hayırlı olsun" dedi.

Futbol şube sorumlusu Sefa Meral ise "oyuncularımız hafta başından beri maçı alacaklarını söylemişlerdi. İnanarak maça çıktılar hepsine helal olsun yolumuz uzun aynı ciddiyetle yola devam" dedi.

Adil Semercioğlu "aferin çocuklara yola devam emekleri boşa gitmedi galibiyet tüm Bolu ya hayırlı olsun" dedi.

Sabahi Demirbaş "3 puan güzel yola devam tüm oyuncuları kutluyorum" dedi.

 

3688 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077705860137939