ELYASA SÜME'DEN İDDİALARA CEVAP!

11 Temmuz 2017

TFF1. Lig takımı Gaziantepspor yönetimi, bazı çevrelerin Süper Lig'den düşmelerinde etkili olduğu, eski takım kaptanı Elyasa Süme'nin de takımına ihanet ettiği konusundaki iddialarının araştırılması için Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurmuştu. Bunun üzerine Elyasa Süme açıklamada bulundu.

Gaziantepspor yönetiminin suçladığı Elyasa Süme açıklamada bulundu. İşte Elyasa Süme'nin açıklaması;

 

“Eski kulübüm, uzun yıllar boyunca formasını taşımaktan gurur duyduğum Gaziantepspor yönetiminin, şahsım aleyhine başlattıkları karalama kampanyası ve asılsız iddialar ile şahsımı itibarsızlaştırma çabası beni derinden üzmüştür.

 

Yapılan asılsız açıklamaların yegane amacı, sezon boyunca yaşanan idari ve mali başarısızlıkların örtülmek istenmesi ve kulübün küme düşmesi sonucunda bir günah keçisi yaratılmak istenmektedir. Sezon sonuna doğru yaklaştıkça şahsıma karşı ağır bir baskı ve yıldırma politikası izlenmeye başlanmıştır. Günümüzde ise bu baskılar iftira ve karalama kampanyasına dönüştürülmek istenmektedir.

 

Belirtmek isterim ki; 2016-2017 sezonunda mali açıdan iflasın eşiğinde olan kulüpte tüm futbolcular isyan etmiş takım kaptanı olarak tüm bu problemleri çözmek takım kaptanı ve şehrin bir sevdalısı olarak tarafımca bir görev bilinmiştir. Ancak bu uğraşlarım sırasında yönetim ile aramdaki gerilim artmıştır fakat şahsım hiçbir zaman kulüp kültürüne veya tüzel kişiliğine saygısızlık yapmamıştır.

 

Yönetim kendi üzerindeki büyük tepkiyi dağıtmak için bu şekilde bir hedef saptırma ve karalama politikasına başvurmuştur. Ulusal ve yerel basına yansıdığı üzere; kulüp yönetiminin bu tavırları kulübü şehir kulübü olmaktan çıkartmaktadır, tüm bunların üstüne küme düşme başarısızlığı eklenince camianın tepkisini şaşırtmak için bu şekilde asılsız, kötü niyetli ve hukuka aykırı şekilde bir açıklama yapılmıştır.

 

Uzun yıllar futbol oynadığım ve evim olarak bildiğim Gaziantep’e ve tüm kamuoyuna bir kez daha belirmek isterim ki; Gaziantepspor yönetiminin hakkımda yapmış olduğu açıklamalar tamamen asılsız, gerçek dışı ve en hafif tabirle hedef saptırma amaçlı davranışlardır. Çok sevdiğim kulübe ve Gaziantep şehrine zarar vermemek adına bu konuda daha fazla polemik ve spekülasyona girmeyerek şahsımı hedef alan bu açıklamalar hakkında her türlü cezai, hukuki ve idari yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Tüm Kamuoyuna Saygıyla Arz Ederim”

2256 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14465618133545