Erciyes Eteklerinde AYDIN Havası 1-2

18 Mart 2012

Boluspor mutlak üç puan için gittiği Erciyes deplasmanından   Aydın çetin'in golleri ile 3 puan 7. haftada ulaştı. Teknik patron Bahri Kaya Kayseri Erciyespor...

Boluspor mutlak üç puan için gittiği Erciyes deplasmanından   Aydın çetin'in golleri ile 3 puan 7. haftada ulaştı.

Teknik patron Bahri Kaya Kayseri Erciyespor karşısında Atacan , Hakan , Orhan ,  Onur , Ferhat , Cemil , Gomis , Veli , Veysel , Alp , Aydın on birine şans verdi.

Karşılaşmayı bir çok yönetim kurulu üyesi de yakından takip ederken futbol takımımıza moral verdiler.
Karşılaşmaya Erciyesspor başlarken ilk yarıda Boluspor deplasmanda ev sahibine oranla daha atak bir oyun ortaya koydu. Bahri Kaya sürekli oyuncularına uyarılar da bulunurken bu karşılaşmada Cemil'i sağ bek olarak oynattı. Cemil'in bu bölgede fazla göz batmazken yerini de yadırgamadı.
Erciyesspor 3'üncü dakikada topun Orhan'ın eline çarpması sonrası penaltı kazanırken kaleci Atacan akılcı bir hareket ile gole izin vermeyerek penaltı atışını kurtardı.  Boluspor ilk yarıda Aydın çetin ile golü bularak soyunma odasına moralli gitti. Dakika 32 olduğunda  Boluspor sol açıktan geliştirdiği pozisyonda Ferhat ceza sahasına mükemmel bir orta yaparken Aydın çok zor bir pozisyonda kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturuyor. Boluspor Aydın Çetin'in golü ile 0-1 öne geçerken Aydın Çetin golünü hocası ile kutladı. İkinci yarıda Boluspor ilk yarıda olduğu gibi ev sahibi takımına göre daha istek ve arzulu bir oyun oynarken özellikle Alp ve Ferhat ile pozisyon aradı. Bahri Kaya ikinci yarı Aydın Çetin, Sercan  ve Ferhat'ı oyun dışına alırken Caner, Vedat ve Veysel oyuna dahil oldu.  Karşılaşmanın son bölümlerinde doğru Kayseri Erciyespor kazandığı faul sonrası Ramazan ile farkı 1'e indirdi.  Maçın son dakikalarında başka bir pozisyon olmayınca Boluspor deplasmandan 3 puan ile döndü.

 

Karşılaşmanın önemli anları;

Dk 4 : Boluspor Erciyesspor atağında pozisyonu çıkartmaya çalışırken maçın hakemi Mete Kalkavan Orhan'ın eline çarptığı gerekçesi ile penaltı verdi. Topun başına geçen Sofiane Hanni  Atacan'ı şaşırtmaya çalışırken yumuşak bir atış yaptı ve topu Atacan kolaylıkla kurtardı.

Dk: Erciyesspor'dan Zafer Aydın'a faul yaptı. Topun başına Alp geçerken yapmış olduğu ortada yardımcı hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durdurdu.

Dk11: hakan sol açıktan getirdiği topu Ferhat'a kazandırdı. Ferhat içeri derinlemesine ortalarken Veyse pozisyonun yaratıcı Hakan'a aktardı . Hakan topa gelişine sert vururken top az farkla auta çıktı.

Dk16: Veysel sol açıktan ceza sahasına sert ortalarken Aydın topa sert vurdu ancak defansa çarpan top kornere çıktı.

Dk21: Erciyesspor'dan Metin Onur'a topsuz alanda yaptığı harekete Onurda karşılık verinde Mete Kalkavan iki oyuncuya da sarım kart gösterdi.

Dk27: Aydın'a yapılan faul sonrası serbest atış kazana Boluspor pozisyonun devamından yararlanamadı.

Dk30: Gomis Erciyes ceza sahasına ortalarken Veysel Ferhat'a aktarıyor pozisyonun devamında top auta çıktı.

Dk32: Boluspor sol açıktan geliştirdiği pozisyonda Ferhat ceza sahasına mükemmel bir orta yaparken Aydın çok zor bir pozisyonda kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturuyor. Boluspor Aydın Çetin'in golü ile 0-1 öne geçiyor.

Dk35: Veysel Çetin Ferhat'ın pası ile kontra atağa kalkerken topu ceza sahasına ortaladı. Aydın Çetin'e top gelemden yardımcı hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durdurdu.

Dk49: Sağ açıktan Gomis topu Erciyes alanına sürüklerken içeri mükemmel bir orta yaptı. Ferhat Kiraz topun gelişine vururken top farklı bir şekilde auta çıktı.

Dk52: Boluspor kazandığı korner atışında topla buluşan Cemil topa sert vururken top çok az farkla dışarı çıktı.

Dk58: Boluspor Gomis ile kontra atak yakalarken Veysel'e aktardığı toptan yararlanamadık.

Dk59: Boluspor Alp ile sol saç açıktan geliştirdiği pozisyonda Alp içeri sert bir orta yaparken topu alan Ferhat ceza sahası içinde boş kalan Veysel'e aktardı. Veysel topa gelişine vururken top direkten döndü. Dönen tıpa Aydın çetin sert vururken Boluspor'un ve kendisinin 2. golünü kaydetti.

Dk64: Bahri kaya oyuncu değişikliğine giderken Aydın Çetin'in yerine Caner Ağca'yı alıyor

Dk78: Ferhat oyundan çıkarken orta saha oyuncusu Vedat oyuna dahil oluyor.

Dk84: Sercan Türkeri oyuna girerken Veysel Cihan oyun dışına alındı.

Dk90: K.Erciyesspor 1 Boluspor 2

2596 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055501937866211