Erginer:Çok Üzgünüz

25 Aralık 2021

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 2-1’lik Altınordu mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada son dakikada yedikleri golle kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında Boluspor, deplasmanda Altınordu’ya 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, açıklamalarda bulundu. Reha Erginer, “İlk yarısında çok fazla iyi oynayamadığımız bir maçtı. Doğru bir dakikada golü bularak devreye girdik. İkinci yarıda gördüğümüz kırmızı kart bizim için bir kırılma anıydı. Akabinde kaçırdığımız penaltı vardı, 2-1 öne geçebilirdik. Deplasmanda yakalanabilecek kadar pozisyona girdik. Penaltıyla berabere 3 tane yüzde yüz pozisyonumuz var. Bu arada pozisyonlar da verdik. Bu pozisyonları değerlendiremezseniz en kötü şekilde buradan 1 puanla çıkmanız gerekli. Son dakikada üzücü bir gol yedik. O dakikada böyle bir şekilde gol yememiz bizim için değerlendirmesi gereken bir konu. Bu golle de burada 3 puan bıraktık, çok üzgünüz“ dedi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da, “Aralık ayında zoru maçlarımız vardı ve kötü bir seri yaşamıştık. Oyun sistemimiz üzerinden devam ettik ve bugün 5 maçta 4. galibiyetimizi aldık. Oyunu her hafta geliştirmek bizim için çok önemli. Maçın ilk bölümünde istediğimiz oyunla başlayamadık. Golü bulduktan sonra oyun bizim lehimize gelişmeye başladı. İlk yarı biterken gol atacakken geçişte kalemizde golü gördük. Devre arasında oyuncularımı ayağa kaldırmaya çalıştım. İkinci yarıda oyunun kontrolü bizdeydi. Hücum geçişlerinde etkili olmaya çalıştık. Rakibin penaltıyı değerlendirememesi bizim için avantajdı. Bundan sonraki süreçte oyun hakimiyeti bizdeydi. Son ana kadar oyuncularım pozisyonlara girdi ve son dakikalarda golü bulduk. Bu bizim için çok değerli goldü. Bundan 5 hafta önce sonran ikinciydik ama oyun sistemimizde vazgeçmedik ve skor almaya da başladık. İlk yarıyı 22 puanla bitiriyoruz. Geçtiğimiz yıllar gibi ikinci yarıda performansımız yüksek olacak. Çıkışa geçen bir Altınordu’yu herkes görecek“ dedi.

 

 

758 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06698203086853