Eriş 'Liderlik Müsabakası Olacak'

15 Şubat 2011

Linyit maçının geride kaldığını belirten Levent Eriş, Boluspor camiasının önümüzdeki maçlara odaklanması gerektiğini belirtti.     Eksiklikleri futbolcularla değerlendirdiklerini belirten Teknik Direktör...

Linyit maçının geride kaldığını belirten Levent Eriş, Boluspor camiasının önümüzdeki maçlara odaklanması gerektiğini belirtti.

 

 

Eksiklikleri futbolcularla değerlendirdiklerini belirten Teknik Direktör Levent Eriş, 'Samsunspor bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Ama bizde bu ligin en iyi takımlarından bir tanesiyiz. Dolayısıyla bir liderlik müsabakası olacak. Artık bu işin gizlisi filan kalmadı. Yenerek en üst seviyeye çıkmak için elimizden geleni yapacaz. Biz Oyuncularımıza güveniyoruz, onlarda camialarına güveniyor' dedi. 

 

Linyitspor mağlubiyetinin ardından dün Karaçayır'da futbolcularını toplayan Teknik Direktör Levent Eriş, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Linyit maçının geride kaldığının altını çizen Eriş, 'İç sahada kaybetmemiz gerekiyor. Üçüncü kez iç sahamızda mücadele edeceğiz. Biz dışardan getirebildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Tavşanlı Linyit maçını konuşmakta şu saat itibariyle bir anlam göremiyorum. Yaşadığımız bir takım sıkıntılar vardı. Bunları kendi içimizde halletmek bizim görevimiz. Önümüzde Samsunspor maçı var. Düne bakmamalıyız, bu günü ve yarını düşünerek hareket etmeliyiz' dedi.

Kütahya'ya gelen taraftarları üzdükleri için üzgün olduklarını belirten Eriş, 'Ben hayatım boyunca ne galibiyetleri sevinerek abarttım, ne de mağlubiyetleri çok üzülerek abarttım. Bunu da hiç sevmem. Şampiyonluk yolunda abartılar her zaman zarar verir. Ne galibiyetleri, ne de mağlubiyetleri abartmamak gerekir. Futbolcularımızla birlikte hangi yolda ilerlememiz gerektiğini biliyoruz. Evet. Oraya gelen çok ciddi bir taraftar kitlemiz vardı. Üzdüğümüzün de bilinci içerisindeyiz. Onlar bir haftalıkta olsa bizleri mazur karşılayacaklar. Her zaman, her istediğinizi yapamayabiliyorsunuz. Karşımızda futbol oynamayı hiç amaçlamayan bir takım vardı. O yüzden de özellikle ikinci devrede biz sadece gol atmayı beceremedik. Neticede bir maç kaybettik. Önümüzde daha 13 tane müsabaka var. Samsun maçı ile birlikte tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. Serimizi yeniden başlatmak tek hedefimiz' dedi.

Samsunspor karşılaşmasının liderlik mücadelesi olduğunu belirten Eriş, 'Samsunspor bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Ama bizde bu ligin en iyi takımlarından bir tanesiyiz. Dolayısıyla bir liderlik müsabakası olacak. Artık bu işin gizlisi filan kalmadı. Yenerek en üst seviyeye çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Biz oyuncularımıza güveniyoruz, onlarda camialarına güveniyor. Final maçları bizim için çok değerli. Özellikle içerde oynayacaklarımız. Samsunspor maçı en önemli maçlarımızdan biri. Tavşanlı Linyit maçındaki gibi kötü bir mücadele ortaya koymamalarını arkadaşlarımdan istedim. O maçın bir kaza olduğunu kendilerine izah ettim. Bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması gerektiğini anlattım. İç saha galibiyetlerinin çok önemli olduğunu vurguladım. Samsunspor maçını kazanırsak çok önemli bir avantaj yakalamış olacağız. O yüzden tüm camiamızı stadyumda, yerlerinde görmek istiyoruz. Maçın son düdüğüne kadar bizleri desteklesinler' diye konuştu.

 

 

 

1871 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060658931732178