Eriş 'Seri yakalayacağız'

29 Ekim 2010

Boluspor Teknik patronu Levent Eriş, Orduspor karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Eriş, 3 haftadır yaşanılan şansızlıkları Pazar günü oynanacak olan...

Boluspor Teknik patronu Levent Eriş, Orduspor karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Eriş, 3 haftadır yaşanılan şansızlıkları Pazar günü oynanacak olan Orduspor karşılaşması ile üzerlerinden atmak istediklerini ifade etti.

 

Kırmızı beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Levent Eriş, Orduspor karşılaşması öncei basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 3 haftalık şansızlıklarını Orduspor karşılaşması ile üzerlerinden atmayı hedeflediklerini belirten Eriş, 'Orduspor tabi ki ligin iyi takımlarından bir tanesi. Ama biz son 3 haftadır, ligin iyi takımlarına oynayıp, futbol performansı adına müthiş işler yaptığımızı düşünüyoruz. Orduspor takımı da futbol oynamayı amaçlayan bir takım ve dolayısıyla bu maçta da çok iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Ama bu sefer 3 haftalık serüvendeki talihsizlikleri, en büyük dileğim yaşamamak. İnşallah Ordu maçında kazanmanın ilk sayfasını açacağız. Zaten 3 haftalık bir seri yakalamıştık kazanarak. Sonrasında 3 haftalık bir seri istediğimiz gibi bitmedi. Ama inanıyorum ki, bir seri yakaladıktan sonra Boluspor olarak istediğimiz çizgiye yavaş ve emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Ordu maçı da bunların ilk başlangıcı olacak. Orduspor takımı kurulurken de sezon başı hedefini çok büyük olduğunu hepimiz biliyoruz' dedi.

 

Orduspor'un önemli futbolculara sahip olduğunu belirten Eriş, ' O yüzden de bir tane oyuncunun oynayıp oynamaması ile ilgili çok önemli sıkıntılar yaşayacağını tahmin etmiyorum. Onların yerine oynamayan oyunculara baktığımız zaman, Ahmet Güven gibi, Ahmet Kuru gibi oyuncuların süper lig performansında olduğunu, süper ligden transfer olduklarını söylemem çok mümkün. Evet, önemli bir santrafor eksik. Ama bu demek değildir ki, Orduspor takımı tek bir kişiden ibaret. Geniş bir kadrosu var, etkili bir kadrosu var. Ama biz Boluspor olarak skora tesir edecek bir mücadelenin içinde olacağız. İnşallah bunu da, bu hafta ilk başlangıç olarak başaracağız' ifadelerini kullandı.

 

Futbolcuların kazanma isteği bulunduğunu belirten Eriş, 'Biz oyuncularımızla hiçbir şeyi gizli kapaklı konuşmayız. Bizim oyuncularımızın hepsinden istediğimiz bu gösterdikleri performansı pas verişlerinde de doğru yaptıkları takdirde en ufak bir sıkıntı yaşamayacağız. Bu hafta bunu arkadaşlarımla birlikte çok net paylaştık. Eminim ki, bu hafta birbirlerine çok daha sahanın içinde tanıma sürecini de geçtiklerini ve bu pas tercihlerini de daha doğru yapacaklarını düşünüyorum. Bir an önce gol atmak ve kazanmak isteği var benim kardeşlerimde. O yüzden bu sıkıntıları yaşadığımızı düşünüyorum. Ordu maçında çok daha bu anlamda pozisyonları değerlendirebilen bir takım sahada olacak diye düşünüyorum' dedi.

Açıklamasının sonunda taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Eriş, 'Bizim taraftardan yana en ufak bir sıkıntımız yok. Geçmiş dönemlerde belki zaman zaman sıkıntılar yaşanmış ama bu sene bize verilen inanılmaz birliktelik ve destek taraftarlar adına beni çok mutlu eden bir bölüm. O yüzden onlara çok teşekkür ederim. Kayseri'den sonra bize çok destek verdiler. Maçtan sonra da bağırlarına bastılar. Ama artık sevinme zamanı. Ben Denizli maçının içerde onları üzeceğimiz ilk ve son müsabaka olduğunu düşünüyorum. Beraber mutlu sona inşallah, Boluspor takımı ulaşacak ve eminim ki Boluspor hedefine ulaşırken ufak tefek zorluklar yaşayacak ama bu zorlukları destekleyen en büyük birim taraftar birimi olacaktır. Bu desteği onlardan gördüğümüz sürece biz bu yarıştan vazgeçmeden sonuna kadar devam edeceğiz. Biz oluruz olmayız çok önemli değil, önemli olan Boluspor takımının şampiyon olması. Kurulan verilen bu emeğin karşılığının alınması. Bu emekte herkesin bir payı var. Burada sadece, kişilere ve onlara bağlamak mümkün değil. Bize bağlamak mümkün. Eğer biz kelimesini kullanırsak, bu sıkıntılar veya bu çalkantılar, üst üste gelen beraberlikler elbette ki üstesinden gelinebilecek bir bölümdür. Bu anlamda güvendiğim en önemli kesimin başında taraftar geliyor. Onlara verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Onlar desteğini eksik etmedikleri sürece onları çok daha mutlu edeceğimiz bir bölüm gelecek' diye konuştu.

 

 

 

 

1926 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04861307144165