Eziyete verdikleri cevap sadece DESTEK oldu

28 Ocak 2012

Maç öncesi çektikleri eziyetle Boluspor golleri buldukça yüzleri gülen Kırmızı Beyazlı taraftarlar 65 dakika izledikleri takımlarının galibiyeti sonrası Bolu'ya mutlu döndüler.   Sakarya...

Maç öncesi çektikleri eziyetle Boluspor golleri buldukça yüzleri gülen Kırmızı Beyazlı taraftarlar 65 dakika izledikleri takımlarının galibiyeti sonrası Bolu'ya mutlu döndüler.

 

Sakarya da takımlarını yalnız bırakmak istemeyen Kırmızı Beyazlı taraftarlar Sakarya girişinde saatlerce bekletildi. Adeta işkence çektirir misali bir görüntü oluşurken Boluspor taraftarı maça geç alınması sonrası sinirlerde iğice gerilmişti. Takımlarını bir an önce görüp destekleri ile maça motive etmek isteyen cefakar Boluspor taraftarı karşılaşmaya 15 dakika geç girdi.

 

Boluspor taraftarı için öyle bir karşılaşmaydı ki ömür boyunca unutmayacakları bir gündü. Sabahın erken saatlerinde şehir merkezinde toplanarak Sakarya ya gitmek isteyen cefakar Boluspor taraftarı zor görünen kolay maçta 90 dakikanın sadece ilk 15 dakikası ile son 10 dakikasını izleyemezken 65 dakikada takımlarını izledi ve Sakarya'yı inletti.
Boluspor takımı maç öncesi  tribünlerde bulunan çok az sayıdaki taraftara bakarak bu kadarmı geldi dercesine içlerindeki ifade  gözlerinden okunurken  az olan sayı sonrası tribündeki taraftarlarımızın sayısı arttıkça Boluspor'da gollerini art arda sıraladı.

 

Karşılaşmanın 15. dakikasında otobüslerle Sakarya ya gelen taraftar guruplarını Stadyuma girmesiyle adeta Bolu Atatürk Stadyumunu andırırcasına yaptıkları tezavuratlarla yeri göğü inleten taraftarımızın desteğiylede Boluspor takımı arka arkaya buldukları gollerle taraftarı ile coşmasını bilmişti. Tarihinde beklide ilk defa bir deplasmanda 7 gol kaydeden Boluspor da taraftarlar maç öncesi yaşadıkları eziyeti alınan galibiyet sonrası unutmayı bildi.

 

Sakarya her zaman ki geleneğini uygulayarak taraftarımızı erken çıkartı. Geç alıp erken çıkartmanın sonrası bazı taraftarlarımız " TFF bunu görmüyor mu. Futbol izleyemedikten sonra takımımızı destekleyemedikten sonra gelmenin ne anlamı var. Biz sayı artırıp erken sorarken Sakarya'nın yaptığı ayıp" dediler.

 

2769 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069060802459717