Fahri Gündüz ve Boluspor..

28 Şubat 2024

Boluspor’u yakından takip eden futbol yorumcusu ve alt ligler takipçisi Murat Yaşar alınan sonuçların ardından Boluspor’u kaleme aldı.

İşte o yazı… “Fahri Abinin Boluspor’u. Sezona büyük umutlarla girmişti Fahri abi. Umutluydu çünkü yeni sezon yeni umutları barındırıyordu. Sezonun ilk antrenmanında şampiyonluk sözü bile almıştı yeni gelen hocasından. 

Kamplar bitmiş Boluspor maça hazırdı.  Fahri abi heyecanlıydı. Ligin ilk maçı bir Cuma akşamı Bolu’da nispeten kolay bir rakip gibi görünen Adanaspor’la oynanıyordu. Kötü bir oyun ve ardından ağır bir yenilgiyle başlıyordu Fahri abi’nin Bolu’su. Ne olacak ne bitecek derken peşine deplasmandaki rüzgarlı ve sıfır pozisyon üretimiyle Bandırma deplasmanından 1 puan alınmıştı. Maç bitmiş Bolu’ya dönülmüştü.

Fahri abi hala Şanlıurfa maçıyla bir başlangıç olur düşüncesindeydi. Landel’in golüyle öne geçilse de Şanlıurfa takımı ikinci yarıda Boluspor’ a çok zor anlar yaşatmış, bir penaltı kaçırmış ve galibiyeti kaçıran taraf olmuştu. Maç sonu eve gitmişti Fahri abi. Ağzını bıçak açmıyordu. 

Şampiyonluk parolasıyla başlanan ligde acaba kümede kalmamı oynayacağız dedirtecek cinste bir oyun oynuyordu Fahri abi’nin takımı. Hafta içi hoca değişmiş. Yeni umutla Yalçın Hoca başlamıştı. Vakit yoktu vira bismillah önce Keçiören sonra Kocaeli maçları sonrası durum vahimdi. Belki de küllerinden doğmanın başlangıç maçıydı Tuzla maçı. Fahri abi maç öncesi tüm bildiği totemleri yaptı. 

Maç öncesi mottosu neresine çarparsa çarpsın gol olsun bugün yenelimde. Arzuladığı da oldu öyle böyle Tuzla maçı galip gelinmişti. Erzurum’da Eren Tozlu farkı maçı Erzurum’a kazandırmıştı. 

Sonrasında Göztepe içerdeki yenilgi tuzu biberi oldu işin. Her puan kaybından sonra 1 hafta kendine gelemiyordu Fahri abi. 

Ne olacak ne bitecek derken ilk hedefi şu devre bitsin dostlar diyordu. Çok doluydu içi bir türlü patlayamıyordu. Dağlara konuşsa dağlar dile gelecekti. Giresun’a giderken umutluydu Fahri abi. Zorlu bir maç sonrası deplasmanda ilk galibiyet gelmişti. 

Bodrum maçına çıkmadan sosyal medyasından Kibariye lafımı oluru paylaştı Fahri abi. Bir sinerji bir tribünleri canlandırma istiyordu. Yalçın Hoca’nın duran top mucizesinin ilk meyveleri bu maçta belirivermişti. Maç sonu Fahri abinin gözyaşları belki de takımın yürüyüşünün ayak sesleriydi. 

Gençlerbirliği beraberliği, Sakarya mağlubiyeti Fahri abinin tadını kaçırsa da umudunu hala koruyordu Fahri abi. Deplasmanda Ümraniye galibiyeti çok anlamlıydı. Maç sonu sevinç belki de seri galibiyetlere gidilirken görülecek sevinçlerin başlangıcı nitelıgındeydı. Eyup maçı Onur’un gereksiz atılması hakemin taraflı tutumu farkı getırmıstı. İzmir’de Kayamba’ nın jenerik golüyle galip gelinmişti Altay deplasmanında. 

İçerde savaş gibi maçtı Manisa maçtı. Kemik seslerinin geldiği maçı 1-0 ile kazanmıştı. İlk yarının son maçı Çorum’daydı. Fahri abinin Bolu’su son maç 2-0 mağlup olmuştu. Aslında hayırlı bir mağlubiyetti.

 Gidicekler-kalacaklarla belki de yıllardır bu mesleği sürdüren Fahri abi için ilginç bir devre operasyonuydu. Onun röportajları gelenler gıdenler le Adana’ya gidildi. 

Yeni transfer Avramovski’yle öne geçildi. Gereksiz yaptığı hareket hem takımının puanına hemde kendi gidişine bir nevi sebep olmuştu Kayamba’nın. Sonrası bir sinir harbi maçı daha Bolu’daydı. Güçlü Bandırma takımını içerde yenmişti Fahri abinin Bolu’su. 

Son golü atan Bettaleb bir anda kendi isteğiyle gitmiş yerine Gigic gelmişti. Urfa deplasmanında altın değerindeki galibiyet. Dönüşü Keçiörengücü deplasmanı son dakika Oğuz Kağan penaltısıyla müthiş bir serinin ilk adımlarıydı. 

Taraftarda deplasmana akın ediyordu. Fahri abi daha umutlu dahada sezon başı heyecanına dönmüştü. İçerde Kocaeli beraberliği bu takımın yenilmezliğini gösteriyordu. Tuzla deplasmanına gidildiğinde son ana kadar sahası belli olmayan hangi şartların olacağına kestırılemeyen zorlu maçtı. Maç haftası yoğun bir yağmurda çalıştı Fahri abinin Bolu’su. Yalçın Hoca focuslanmaktan ve hedefi anlattı. Tek hedef galibiyetti. Son dakika Onur Ulaş karanlıktan aydınlığa hem kendini hem Bolu’yu çıkarmıştı.

 Maç sonu playoffun ayak sesleri iyice duyulmaya başlamıştı. İçerdeki Erzurum maçına tüm totemler yapılıp maça gidildi. Fahri abi yine görevinin başındaydı. Zorlu maç yerden kalkmayan Erzurum takımı hakemin buna tolere etmesi derken ilk yarı 0-0 a bağlanmıştı. Fakat Yalçın Hoca duran top sihri bu seferde Naby’nin kafasında belirdi. Maç sonu hatıran yeterle Savaş Başkan, Yalçın Hoca yan yana omuz omuza tribünlerdeydi. Fakat kenarda onları gururla izleyen gözleri sevinçten ağlamaklı kıpkırmızı olan Fahri abiydi. Şimdi önünde playoff hedefi daha da belirgin evine ve ailesine mutluluk saçtı Fahri abi.”

706 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080734968185425