Farklı formatla sahaya çıkacak bir takımla karşılaşacağız.

23 Mart 2011

Boluspor Teknik direktörü Levent Eriş Bolu da yaptıkları son antrenman öncesi Orduspor karşılaşması için açıklamalarda bulunurken zor bir karşılaşmaya gidiyoruz...

Boluspor Teknik direktörü Levent Eriş Bolu da yaptıkları son antrenman öncesi Orduspor karşılaşması için açıklamalarda bulunurken zor bir karşılaşmaya gidiyoruz kazanmak için tüm kozlarımızı ortaya koyacagız ve oyuncularıma güveniyorum dedi.

 

İçeride iç saha yaşadığımız müsabakalardan bir tanesi oldu. Tabiî ki bunu bağladığım bir çok faktör var.İnşallah içerideki Güngören maçında o faktörleri ortadan kaldırmak için mücadele edeceğiz ama bu sistem oyuncu değişikliğine mi  gider ama bu oyun formatındaki bazı arkadaşların tercihini farklı kullanmanın yolumu olur, onu inşallah içeride oynayacağımız maçlar gösterir .

 

Boluspor takımını deplasmanda ciddi rakamlarla müsabaka kazandı

 

Dışarıda oynayacağımız maçta da istatistiklerin çok doğru yönlendirdiği bir takımımız var.Boluspor takımının deplasmanda ciddi rakamlarla müsabaka kazandığı maçlar var. Bu maçlardan bir tanesine daha oynayacağımız adı ne kadar final olursa olsun iki hafta önce bir final karşılaşması için Denizli' ye gitmiştik. Boluspor kazanma iradesini bilerek maçı orada almıştı. Orduspor maçı da bu müsabakalardan bir tanesi, üç ihtimalli bir karşılaşma çok kazanmak isteyen hoca değişikliğine giden farklı formatla sahaya çıkacak bir takımla karşılaşacağız. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Bu saat ten sonra zor kolay diye ayırdığımız bir karşılaşma yok , kolay diye düşündüğümüz maçlar bile zor geçiyor. Neticesi mağlubiyetle bitiyor. Bu anlamda Orduspor maçı zor maçlardan bir tanesi, inşallah kolaya çeviririz, inşallah maçı alan taraf biz oluruz. Boluspor takımı olarak alnımızın akıyla çıkar önümüzdeki haftalara   umutla devam etmemizi sağlarız çünkü ligin kısaldığı bu bölümde kazanamayıp da kaybetmemenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz.Arkadaşlarımız bundan önceki haftalarda neler yaptıysa bundan sonraki haftalarda da en iyisinin yapacaklarından eminim, zor bir lig geçiyor herkesin iddiası olduğu bir lig var ,ortada  kalan sekiz karşılaşma bizim için en iyi şekilde biter, sezonu da ilk iki içersinde tamamlarız

 

                

İsimler değişir  sadece düşünce değişmez.

Cezalı ve sakat oyuncumuzun sayısının maalesef çoğunluğunu yaşıyoruz.Ligin son boyutu kısaldığı için cezalar ve sakatlıkların daha çok olacağını düşünüyoruz .Eksik oyuncu olarak isim olarak nitelendirdiğimizde, eksik oyuncumuz var. Takım olarak sahaya çıkacağımızı düşünüyorum. İnandığımız güvendiğimiz bir takımımız var.  Arkadaşlarımız bu maç için varını yoğunu ortaya koyacaklardır. İsimler değişir, sadece düşünce değişmez. Sahaya çıkacak tüm arkadaşlarıma güveniyorum. Hiç bir şey fark etmeyecek diyebilirim. Boluspor hedefi de aynen yürüyüp gidebilecek, zaten bu kadroyu kurmamızın sebebi A 2 takımımızın kadrosuyla 40 oyuncumuz var. Sahip olduğumuz bir gurubun eksik oyuncusu vardır diye düşünemem. Hiçbir zamanda eksikliklerin arkasına sığınmadım. Bir günde kimse ağzımdan duymadı şu eksik bu eksik diye geriye baktığımızda eksik oyuncularımız çok önemli oyunculardı.Geçen hafta, kaptan Burak gibi bu ligin en çok ihtiyacımız olduğu haftalarda eksik oynadık ,ama bunu hiçbir zaman ne maçtan önce nede maçtan sonra  dile getirmedik. Şu anda eksik diye dillendire bileceğimiz oyuncu gurubu yok. Aslanlar gibi çıkacaklar mücadelelerini yapacaklar, ama isimlerde değişiklik ola bilir diye söyleye bilirim. Tabiî ki bu düşüncelerimiz şimdilik, Orduspor maçına göre karşımızda ne nasıl gibi oynayacak diye düşündüğümüz bir takım var .Ona göre de bir takım değişiklikler yapabiliriz.

 

Rakibimizin hoca değişimi olumluda yansıyabilir, olumsuzda yansıyabilir. Metin Diyadin hocamız gecen hafta bizi izlemiş olabilir. Şimdi rakiplerini izlemeyen analiz etmeyen hoca yok. Herkes herkesi izliyor, herkes herkesten notlar alıyor. Handikabımız şu olabilir, bir hafta önce anlayabileceğimiz keşfedebileceğimiz bir rakip vardı .Bir hafta sonra farklı bir hoca farklı bir sistem ola bilir. Farklı bir oyuncu grubu sistemine gidebilir. Bu anlamda bir tez avantaja dönebilir. Önemli olan sahaya çıktığımızda, o formatın gerektiklerini yapabilmektir. elbet teki psikolojik bir avantaj olacaktır genelde Türkiye de ilk hafta Antrenör  Değişikliklerinde takıma olumlu yansır diyebilirim" dedi.   

 

        

1823 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083707809448242