Fatih Gül'ün Standart Bayram Harçlığı

23 Ağustos 2011

Boluspor'un genç yıldızlarından Fatih Gül Park Kafe tarafından verilen İftar yemeğinde eski kulüp başkanımız Emin Semercioğlu'ndan bayram harçlığını almadan geçmedi....

Boluspor'un genç yıldızlarından Fatih Gül Park Kafe tarafından verilen İftar yemeğinde eski kulüp başkanımız Emin Semercioğlu'ndan bayram harçlığını almadan geçmedi.

 

Geçm,ş olduğumuz sezonda bayramlarda Emin Semercioğlu'nun elini öperek bayram harçlığını alan Fatih Gül fırsat bu fırsat diyerek başkan Semercioğlu'nun yanına giderek elini öptü ve bayram harçlığını aldı. Başkan Semercioplu Fatih Gül'e 200 TL bayram harçlığını verirken bu durumu gören diğer futbolcular ise ' Fatih Bu İşi biliyor' yorumunu yaptı.

 

Emre'ye Sürpriz Parti

 

Boluspor futbol takımına verilen iftar yemeğinde takımımızın en genç oyuncusu olan Emre Kılın'a sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

Boluspor'un gelecek vaat eden isimlerinden olan Emre Kılınç'a süpriz doğum günü pastası Parkafe'de iftar yemeği sonrası düzenlenen organizasyonla 17'inci yaşına giren Emre için kesildi. Bu sürpriz partide pastayı Emre Kılınç başkanı Necip Çarıkçı ile birlikte kesti.  Pasta kesimi sonrası takım arkadaşları Emre'yi tebrik ederken 17'inci yaşılan giren Erme'yi alkışladılar.

 

Sinsi Planlar

Boluspor yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesinden Erdal Gören teknik patron Erdal Gören ile sinsi planlar içinde.

Hemen hemen boluspır'un her idmanına gelerek yakında takip eden Erdal Gören Park Kafe tarafından verilen iftar yemeğinde teknik patron Cihat Erslan ile bir araya gelerek fısır fısır konuşmaları etrafındakiler tarafından ' Erdal ve hoca yine sinsi planlar peşinde ' yorumunu yapmalarına neden oldu. Transfer çalışmaları ile ilgili görüştükleri düşünülen ikilinin planlarının yakın zamanda su üstüne çıkacağı düşünülüyor.

 

Semercioğlu Fiyatları İnceledi

Boluspor kulübü eski başkanı Emin Semercioğlu Park Kafe tarafından verilen iftar yemeğine davet edildi.

İftar yemeğinde renkli görüntüler veren Semercioğlu işletmenin fiyat politikasını yakından incelerken düşüncelerini masadaki konuklar ile paylaştı. Yaptığı yorumlarda fiyatların uygun olduğunu belirten Semercioğlu ' En uygun Sucuklu Yumurta' derken yemek yemeyi de ok sevdiğini belirtti.

 

Bolusporluyuz.com

3510 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061182975769043