Fatih ve Atacan' İmzaya Yakın

13 Haziran 2012

Boluspor transfer komitesi, iç transferde görüşmelere devam ediyor. Şuana kadar iç transferde sadece Onur Bektaş'la sözleşme yenileyen transfer komitesi bugün...

Boluspor transfer komitesi, iç transferde görüşmelere devam ediyor. Şuana kadar iç transferde sadece Onur Bektaş'la sözleşme yenileyen transfer komitesi bugün Fatih Gül ve Atacan Öztürk'le masaya oturdu.

 

Kırmızı-beyazlı yönetim teknik direktör sorunu Serhat Güller'le çözerken, iç transferde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde iç transferde orta saha oyuncu Onur Bektaş'la sözleşme yenileyen transfer komitesi bugünde Fatih Gül ve Atacan Öztürk'le görüşme yaptı.

İç transferde bugün Fatih Gül ve Atacan Öztürk'ü Bolu'ya davet transfer komitesi bu iki oyuncunun menajeri Cem Kargın'la görüşme yaptı. Oyuncularla ve menajeriyle yapılan ilk görüşmede orta nokta bulunmazken, önümüzdeki günlerde bu oyuncularla tekrar masaya oturulacağı öğrenildi.

Fatih ve Atacan Boluspor'da kalmak istiyor

En son 2008-2009 sezonunda Boluspor'da forma giyen ve daha sonra Van Belediyespor'da 1 sezon oynadıktan sonra futbolu bırakan Cem Kargın 'Fatih ve Atacan'ın menajerliğini yapıyorum. Futbol oynadığım dönemlerde Boluspor'da güzel günlerim geçti. Fatih Gül ve Atacan Öztürk Boluspor'da oyuncu oldular. Fatih ve Atacan'a Bank Asya'daki birçok kulüpten isteyenler var ama biz öncelikli olarak Boluspor'la görüşme yaptık. Oynadığım dönemlerde Osman Gürsoy bize çok babalık yaptı. Bizi de Cem Kargın yapan Boluspordur. Fatih ve Atacan Boluspor'da kalmak istiyor. Transfer komitesinin bir teklifi vardı ve bizde bir teklif sunduk. Transfer komitesi bu değerlendirecek. İnşallah orta noktayı buluruz. Boluspor tanıdığımız ve ekmeğini yediğimiz yer. Arada ufak tefek pürüzler kaldı. İlerleyen günlerde transfer komitesiyle bir görüşme daha yapacağız. İnşallah Boluspor için hayırlısı olur' dedi.    

 

Fatih ve Atacan' İmzaya Yakın

2525 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066395998001099